Nagy család a terített étkezőasztalnál.

Javasolt megoldások háztartások számára

A gyorsaság és a kényelem párosul a háztartási használatra készült mosó- és mosogatógépekkel

A háztartásokban az igények olyan sokfélék, mint a bennük élő emberek. Nem ritkák például a mosatlan edény- és szennyeskupacok. Ha nagy mennyiségek alapos tisztításáról van szó, a megbízhatóság, a gyorsaság és a hatékonyság kulcsfontosságú, a konyhában és a mosókonyhában egyaránt. Ipari minőségű mosogatógépekkel és mosógépekkel a Miele Professional támogatja a nagycsaládos háztartásokat a legjobb eredmény és a higiénikus tisztítás elérésében – rövid időn belül és alacsony fogyasztási értékekkel. A Kis Óriások sorozat mosó- és szárítógépei rövid programidőket, nagyfokú kezelési kényelmet és hosszú élettartamú technológiát képviselnek. A ProfiLine mosogatógépek gyors mosogatást tesznek lehetővé, energiát, vizet és időt takarítanak meg.

Találja meg a tökéletes megoldásokat

Mosogatógépek nagy mennyiségű edényhez

Profi készülékek az edények és poharak higiénikus tisztításához

Mosógépek nagy háztartások számára

Mosógépek nagy dobbal és rövid üzemidővel a hatékony mosáshoz

Megbízható szerviz

Kiemelkedő teljesítmény: telepítés, üzembe helyezés, javítás és karbantartás egy kézből

Javasolt termékek

Rövid programidők, alacsony fogyasztási értékek és hosszú élettartam: találja meg a háztartásához megfelelő mosogatógépet és mosógépet.

Egyéni tanácsadásra van szüksége?

Tökéletes tisztítási eredményeket szeretne nagy mosodai kapacitás mellett? A Miele az ön szakértő partnere a professzionális mosó- és mosogatógépek terén.

Médiák és letöltések
Kövessen bennünket