Miele Professional szerviztechnikus ellenőrzi az ipari gépet mérőeszközzel

Karbantartás & szolgáltatások

Preventív szolgáltatások a Miele Professional-től

Célunk, hogy a mindenkori meghibásodásokat a lehető legrövidebb időn belül elhárítsuk. Ahhoz, hogy ezek elő se forduljanak, mindenképpen megelőző karbantartásokat kell végezni. A Miele Professional termékei hosszú élettartamúak, de akár egy jármű, rendszeres szervizt igényelnek. Ehhez kínáljuk szolgáltatásaink széles skáláját.

Minőségi szolgáltatás a tartós és megbízható gépekért

Legyen szó új rendszerek tervezéséről vagy a meglévőek módosításáról: a Miele tanácsadók minden lépést végikísérnek a nyereségesség kiszámításától, az építészeti tervezéstől és a partneri integrálástól az összeszerelésig és karbantartásig.

Szerviztechnikus kinyitja a Miele Professional ipari mosógép fedelét
Nagyfokú üzembiztonság

A Miele ügyfélszolgálat rendszeres ellenőrzést és karbantartást kínál készülékei számára, ily módon biztosítva a maximális üzembiztonságot. A potenciális üzemképtelenné válást előzetesen felismerhetik, ezáltal az elkerülhetővé válik. Ezen túlmenően a berendezés üzemi paramétereit folyamatosan optimalizálják.

Miele Professional szerviztechnikus belenéz egy ipari mosógép textilkímélő dobjába
Hosszú élettartam

Szlogenünkhöz hűen („Immer Besser“, „Egyre jobb“) mi biztosítjuk egy „Made in Germany“-márka legmagasabb minőségi és gyártási szabványait. A Miele Professional termékeinek megbízhatósága páratlan. A képzett ügyfélszolglati technikusaink által végrehajtott rendszeres ellenőrzésnek köszönhetően megőrizzük befektetése értékét.

A postás átadja a Miele Professional alkatrészeket tartalmazó csomagot a címzettnek
Személyre szabott szállítás

A Miele már a készülékek szállítása alkalmával átfogó szolgáltatásokkal támogatja Önt. Ezeket már a kezdetektől a helyi viszonyoknak és a jogszabályi előírásoknak megfelelően, körültekintő módon biztosítjuk. A tökéletes eredmény kizárólag a berendezés az ön igényeinek és a helyi adottságoknak megfelelő optimális beállítása esetén garantálható.

Szolgáltatások a megelőző karbantartáshoz

A Miele ügyfélszolgálat az üzembiztonsági rendelet (VDE 0701/0702 vizsgálat) szerinti vizsgálatokat, valamint a balesetmegelőzési előírásoknak megfelelően a fertőtlenítési paraméterek termoelektromos vizsgálatát is elvégzi.

 

Ezeket dokumentáljuk is, valamint a vizsgálat készüléket ellátjuk a bevizsgálást jelző jelzéssel. A jegyzőkönyvet digitális formában bocsátjuk az ön rendelkezésére.

DGUV 100–500

A munkavédelmi előírásoknak megfelelő felülvizsgálatok

A fertőtlenítő paraméterek elemzése

Termoelektromos ellenőrzés

ProHygiene dokumentáció

A mosógépek bio-indikátoros higiéniai vizsgálata

ProCare

Rutionellenőrzések

Kapcsolat

A Miele Professional minden igényre megfelelő megoldást kínál – beleértve a karbantartást és egyéb szolgáltatásokat is. A Miele szervizcsapat az ön rendelkezésére áll – kérdések vagy egyéni tanácsadási igények esetén.