A pék lisztet szór a kenyérre.

Megoldások kisvállalkozások számára

Innovatív és professzionális ipari technológia a hétköznapokra

Főleg a kisipari üzemekben döntő fontosságú a textíliák és a sokféle mosogatnivaló gazdaságos és hatékony ápolása. A sokrétű követelmények rugalmas csúcsteljesítményt igényelnek. A bevált Kis Óriások hatékony megoldást jelentenek a sokféle textíliára és a makacs szennyeződésekre. A hatalmas szennyeshegyek, a gyakori mosás és a makacs szennyeződések gyorsan a teljesítményük határáig szorítják a „normál“ mosógépeket. A következmények a következők: nem hatékony energiafelhasználás és szükségtelen villamos energia, víz és mosószer költségek; extrém igénybevétel a kopó alkatrészeken és várhatóan magas javítási költségek. A Kis Óriások professzionális megoldást jelentenek minden olyan felhasználó számára, aki a legnagyobb értéknek tartja a megbízható minőséget, a jövedelmező időmegtakarítást és a költségcsökkentő energiamegtakarítást. A Miele Professional a professzionális mosogatógépek nagy teljesítményű portfóliójával megfelel a kiskereskedelmi tevékenységek legkülönbözőbb mosogatnivalóval kapcsolatos szükségleteinek.

Találja meg a tökéletes rendszer-megoldásokat

Ragyogó eredmény – gyorsan és megbízhatóan

Pékségek és kávézók

Készülékeinkkel professzionális megoldásokat kínálunk pékségekben, kávézókban való használatra.

Hentesüzletek

A hentesüzletek követelményeit nagy teljesítményű professzionális készülék portfólióval teljesítjük.

Fodrászat és kozmetika

Ismerje meg megoldásainkat a fodrászatok és kozmetikák részére a textíliák előkészítéséhez.

Sportegyesület

A játék után van a játék előtt – ez különösen igaz a sportruházatra.

Műhely

Professzionális programok a műhelyek által támasztott különleges követelményekhez.

Szerviz

Tudta, hogy a Miele ügyfélszolgálata az évek során folyamatosan a legjobb minősítést kapta a kiemelkedő teljesítményért?

Javasolt termékek

A zsírral, liszttel és olajjal szennyezett textíliák, valamint a nagyméretű szennyes edények hamar komoly kihívás elé állíthatják az embert. Találja meg az ideális termékeket és megoldásokat az ön alkalmazásaihoz.

Egyéni tanácsadásra van szüksége?

Szeretné növelni a napi előkészítés minőségét vagy csökkenteni a ráfordítás költségeit? Személyre szabott megoldásokat kínálunk: lépjen velünk kapcsolatba!

Médiák és letöltések
Kövessen bennünket