Ipari mosodai technológia

KezdőoldalTermékekMosodatechnológia​

Mindig a megfelelő készülék a hatékony textilápoláshoz

Első osztályú textilkezelés tökéletes befejezéssel – a Miele mosodai készülékek a legfontosabb elemei egy olyan rendszermegoldásnak, amely magába foglalja a gondosan összehangolt tartozékokat, valamint a széleskörű tanácsadást és szolgáltatásokat is. Így minden szakmai követelmény hatékonyan teljesíthető.

Termékújdonságok

A Miele Professional egyenlő az innovációval. Tekintse meg most legújabb termék újdonságainkat, és találja meg a megfelelő megoldást az ön kihívásaira.

Miért a Miele Professional mosodatechnika?

Biztonság a használat során

Megfelel a gépekről szóló irányelvnek

A gépekről szóló (2006/42/EK) irányelv átfogó biztonsági előírásokat fogalmaz meg az ipari készülékekre vonatkozóan. Ezek az előírások a kezelő személyek napi munkavégzés közbeni teljes körű védelmét hivatottak biztosítani. A Miele Professional készülékek teljes mértékben kielégítik ennek a fontos irányelvnek a követelményeit. 
Professzionális igényeket kielégítő ipari technika

Műszakilag a legmagasabb szinten

A háztartás igényeit messze felülmúló igények kielégítése érdekében a professzionális mosodai gépeket innovatív, robusztus ipari technikával és felhasználóra szabott ápolási programokkal vérteztük fel a kifejezetten ipari jellegű felhasználáshoz. A kiemelkedően nagy teherbírást és a hosszú élettartamot, valamint a nyugodt futást kiváló minőségű anyagok, robusztus dobcsapágyazás és megerősített lengéscsillapítók garantálják. Az extra rövid programidőknek köszönhetően a ruhák rövid idő elteltével újra használhatók. Ezért első körben a Miele Professional mosógépeket és szárítókat ajánljuk, ha nagy mennyiséget és gyakran kell mosni, és makacs foltok esetén is tökéletes tisztaságra van szükség.
Strapabíró és hosszú élettartalmú

Megbízható minőség

Egy igényes munkanap olyan termékekre lehet szükség, amelyekre mindig 100%–ig lehet támaszkodni. Ennek a megbízhatóságnak a garantálása érdekében minden Miele Professional készüléket széles körű minőségi teszteknek és rendkívül alapos végső ellenőrzésnek vetünk alá. Ezek a folyamatos és szigorú minőségellenőrzések fontos részét képezik a Miele Professional által támasztott magas fokú minőségi követelményeknek. Ezenkívül a gyártás lehető legnagyobb mértékű felügyelete érdekében a legfontosabb alkatrészeket házon belül gyártják. Az eredmény egy kivételesen magas szintű vertikális integráció: fémöntöde, műanyag alkatrészek gyártása, motorfejlesztés és elektronikai gyártás – a Miele ezeket a gyártási lépéseket mind maga végzi, és így minden területen szilárdan kézben tudja tartja a minőséget.
Pénzügyi szolgáltatások

Testre szabott ajánlatok

A Miele Professional készülékek és tartozékok előnyei a kezdetektől fogva – már a beruházás tervezése során is – kiaknázhatók. A Miele ügyfélszolgálati és tanácsadási szolgáltatásai igény esetén vonzó pénzügyi szolgáltatásokat is tartalmaznak. Legyen szó finanszírozásról, bérlésről vagy lízingről: a személyre szabott és rugalmasan alakítható finanszírozási lehetőségekkel ön is rövid időn belül élvezheti a közmondásba illő Miele minőséget. 

Pénzügyi szolgáltatások

Nincs több kompromisszum

A Miele Professional még különösen nagy kihívást jelentő beruházási helyzetben is megkönnyíti a professzionális mosógépek beszerzését. Különböző finanszírozási konstrukciók között lehet választani.
Praktikus megoldások

Minden igényhez a megfelelő megoldás

A textilápolással szemben támasztott különböző követelmények speciális megoldásokat igényelnek, mert csak így lesz mindig tökéletes az eredmény. A modern kezelési koncepciók, az egyedi programok és a gépekben alkalmazott innovatív műszaki megoldások időt takarítanak meg, és segítenek a hibák elkerülésében. A Miele Professional felhasználóra szabott megoldásokat kínál a szálloda- és vendéglátóipar, az ápolóotthonok és klinikák, az épülettakarító vállalkozások, a mosószalonok, a lakóotthonok és kollégiumok számára és sok egyéb felhasználási területre. Valamennyi mosógép, szárító és mángorló tökéletesen egymáshoz hangolható a teljesítmény és a kapacitás tekintetében, hogy ezáltal mindenütt kiemelkedő legyen az eredmény.
Fejlesztések a tökéletes eredményekért

Innováció a legmagasabb szinten

A Miele Professional azt a célt tűzte ki maga elé, hogy megkönnyítse Önnek a textilápolással kapcsolatos napi munkát. Ehhez fejlesztettük ki innovatív és gyakorlatias megoldásainkat, mint pl. a szabadalmazott Miele textilkímélő dobot vagy a PerfectDry szárítórendszert. Az innovációs erőnk abban a mottóban fejeződik ki, amely már több mint 120 éve tükrözi a Miele márka minőségre vonatkozó ígéretét: „Immer Besser“.
Tökéletes komplett megoldások

Tartozékok az optimális folyamatokhoz a mosodában

A megfelelő tartozékokkal munkafolyamatai optimalizálhatók és leegyszerűsíthetők. Ennek eredményeként nő a hatékonyság és a gazdaságosság. 

Tökéletes komplett megoldások

A Miele Professional a tartozékok széles választékát kínálja a legkülönfélébb alkalmazásokhoz – tökéletesen az igényeihez illeszkedve. Az eredeti Miele tartozékok kifejezetten a Miele készülékekhez, a legjobb eredmény elérése érdekében lettek kifejlesztve.
Optimális ápolás

A textilkímélés csúcsa

A kifejezetten funkcionálistól az előkelő textíliákig: a ruhadarabok materiális, emocionális vagy reprezentatív szempontból mindig nagy jelentőséggel bírnak. Emiatt a Miele Professional üzletágnál rendkívül fontos szerepet kap a textíliák kímélő mosása. Nagyon sok innovációnk éppen arra irányul, hogy a textíliák a lehető legtovább megtartsák az értéküket. A legismertebb példa valószínűleg a Miele textilkímélő dobja. Mosógépeink és szárítógépeink ennek a szabadalmaztatott fejlesztésnek köszönhetően különösen kíméletes módon bánnak a textíliákkal.
Tökéletes fenntarthatóság

Hatékonyság és gazdaságosság

A Miele Professional maximális teljesítmény mellett kiemelkedően hatékony, személyre szabott rendszermegoldásokat kínál Önnek. Az innovatív programoknak köszönhetően alacsony lesz a víz- és áramfogyasztás, és takarékosan adagolható a tisztítószer. A termékeink hatékonyságával szemben támasztott magas szintű igények a modern technológiákban is megmutatkoznak, pl. az akár 60 %-kal kevesebb energiát igénylő hőszivattyús szárítógépek kifejlesztésében vagy a készülékek melegvíz-vezetékre való rácsatlakoztatásának lehetőségében.