Ipari mosodai technológia

KezdőoldalTermékekMosodatechnológia​

Mindig a megfelelő készülék a hatékony textilápoláshoz

Első osztályú textilkezelés tökéletes befejezéssel – a Miele mosodai készülékek a legfontosabb elemei egy olyan rendszermegoldásnak, amely magába foglalja a gondosan összehangolt tartozékokat, valamint a széleskörű tanácsadást és szolgáltatásokat is. Így minden szakmai követelmény hatékonyan teljesíthető.

Termékújdonságok

A Miele Professional egyenlő az innovációval. Tekintse meg most legújabb termék újdonságainkat, és találja meg a megfelelő megoldást az ön kihívásaira.

Miért a Miele Professional mosodatechnika?

Biztonság a használat során

Megfelel a gépekről szóló irányelvnek

A gépekről szóló (2006/42/EK) irányelv átfogó biztonsági előírásokat fogalmaz meg az ipari készülékekre vonatkozóan. Ezek az előírások a kezelő személyek napi munkavégzés közbeni teljes körű védelmét hivatottak biztosítani. A Miele Professional készülékek teljes mértékben kielégítik ennek a fontos irányelvnek a követelményeit. 
Strapabíró és hosszú élettartalmú

Megbízható minőség

Egy igényes munkanap olyan termékekre lehet szükség, amelyekre mindig 100%–ig lehet támaszkodni. Ennek a megbízhatóságnak a garantálása érdekében minden Miele Professional készüléket széles körű minőségi teszteknek és rendkívül alapos végső ellenőrzésnek vetünk alá. Ezek a folyamatos és szigorú minőségellenőrzések fontos részét képezik a Miele Professional által támasztott magas fokú minőségi követelményeknek. Ezenkívül a gyártás lehető legnagyobb mértékű felügyelete érdekében a legfontosabb alkatrészeket házon belül gyártják. Az eredmény egy kivételesen magas szintű vertikális integráció: fémöntöde, műanyag alkatrészek gyártása, motorfejlesztés és elektronikai gyártás – a Miele ezeket a gyártási lépéseket mind maga végzi, és így minden területen szilárdan kézben tudja tartja a minőséget.
Professzionális igényeket kielégítő ipari technika

Műszakilag a legmagasabb szinten

A háztartás igényeit messze felülmúló igények kielégítése érdekében a professzionális mosodai gépeket innovatív, robusztus ipari technikával és felhasználóra szabott ápolási programokkal vérteztük fel a kifejezetten ipari jellegű felhasználáshoz. A kiemelkedően nagy teherbírást és a hosszú élettartamot, valamint a nyugodt futást kiváló minőségű anyagok, robusztus dobcsapágyazás és megerősített lengéscsillapítók garantálják. Az extra rövid programidőknek köszönhetően a ruhák rövid idő elteltével újra használhatók. Ezért első körben a Miele Professional mosógépeket és szárítókat ajánljuk, ha nagy mennyiséget és gyakran kell mosni, és makacs foltok esetén is tökéletes tisztaságra van szükség.
Praktikus megoldások

Minden igényhez a megfelelő megoldás

A textilápolással szemben támasztott különböző követelmények speciális megoldásokat igényelnek, mert csak így lesz mindig tökéletes az eredmény. A modern kezelési koncepciók, az egyedi programok és a gépekben alkalmazott innovatív műszaki megoldások időt takarítanak meg, és segítenek a hibák elkerülésében. A Miele Professional felhasználóra szabott megoldásokat kínál a szálloda- és vendéglátóipar, az ápolóotthonok és klinikák, az épülettakarító vállalkozások, a mosószalonok, a lakóotthonok és kollégiumok számára és sok egyéb felhasználási területre. Valamennyi mosógép, szárító és mángorló tökéletesen egymáshoz hangolható a teljesítmény és a kapacitás tekintetében, hogy ezáltal mindenütt kiemelkedő legyen az eredmény.
Pénzügyi szolgáltatások

Testre szabott ajánlatok

A Miele Professional készülékek és tartozékok előnyei a kezdetektől fogva – már a beruházás tervezése során is – kiaknázhatók. A Miele ügyfélszolgálati és tanácsadási szolgáltatásai igény esetén vonzó pénzügyi szolgáltatásokat is tartalmaznak. Legyen szó finanszírozásról, bérlésről vagy lízingről: a személyre szabott és rugalmasan alakítható finanszírozási lehetőségekkel ön is rövid időn belül élvezheti a közmondásba illő Miele minőséget. 

Pénzügyi szolgáltatások

Nincs több kompromisszum

A Miele Professional még különösen nagy kihívást jelentő beruházási helyzetben is megkönnyíti a professzionális mosógépek beszerzését. Különböző finanszírozási konstrukciók között lehet választani.
Tökéletes komplett megoldások

Tartozékok az optimális folyamatokhoz a mosodában

A megfelelő tartozékokkal munkafolyamatai optimalizálhatók és leegyszerűsíthetők. Ennek eredményeként nő a hatékonyság és a gazdaságosság. 

Tökéletes komplett megoldások

A Miele Professional a tartozékok széles választékát kínálja a legkülönfélébb alkalmazásokhoz – tökéletesen az igényeihez illeszkedve. Az eredeti Miele tartozékok kifejezetten a Miele készülékekhez, a legjobb eredmény elérése érdekében lettek kifejlesztve.
Fejlesztések a tökéletes eredményekért

Innováció a legmagasabb szinten

A Miele Professional azt a célt tűzte ki maga elé, hogy megkönnyítse Önnek a textilápolással kapcsolatos napi munkát. Ehhez fejlesztettük ki innovatív és gyakorlatias megoldásainkat, mint pl. a szabadalmazott Miele textilkímélő dobot vagy a PerfectDry szárítórendszert. Az innovációs erőnk abban a mottóban fejeződik ki, amely már több mint 120 éve tükrözi a Miele márka minőségre vonatkozó ígéretét: „Immer Besser“.
Optimális ápolás

A textilkímélés csúcsa

A kifejezetten funkcionálistól az előkelő textíliákig: a ruhadarabok materiális, emocionális vagy reprezentatív szempontból mindig nagy jelentőséggel bírnak. Emiatt a Miele Professional üzletágnál rendkívül fontos szerepet kap a textíliák kímélő mosása. Nagyon sok innovációnk éppen arra irányul, hogy a textíliák a lehető legtovább megtartsák az értéküket. A legismertebb példa valószínűleg a Miele textilkímélő dobja. Mosógépeink és szárítógépeink ennek a szabadalmaztatott fejlesztésnek köszönhetően különösen kíméletes módon bánnak a textíliákkal.
Tökéletes fenntarthatóság

Hatékonyság és gazdaságosság

A Miele Professional maximális teljesítmény mellett kiemelkedően hatékony, személyre szabott rendszermegoldásokat kínál Önnek. Az innovatív programoknak köszönhetően alacsony lesz a víz- és áramfogyasztás, és takarékosan adagolható a tisztítószer. A termékeink hatékonyságával szemben támasztott magas szintű igények a modern technológiákban is megmutatkoznak, pl. az akár 60 %-kal kevesebb energiát igénylő hőszivattyús szárítógépek kifejlesztésében vagy a készülékek melegvíz-vezetékre való rácsatlakoztatásának lehetőségében.