Tengerész kötelet kezel egy vitorláson.

Megoldások tengerészeti és nyílt tegeri területre

KezdőoldalIparágakTovábbi iparágakNyílt tenger & tengerészet

Világszerte bevált – a Miele Professional tengerészeti és nyílt tengeren használható megoldásai

A szárazföldtől távol speciális követelményeknek kell megfelelni, hogy a mosogató- és mosógépek betartsák ígéreteiket. A Miele Professional a megfelelő készülékeket kínálja hajókon és nyílt tengeri platformokon való használatra. Rendszerszolgáltatóként a Miele is mindent egy kézből kínál a megfelelő tartozékokkal és fogyóeszközökkel. Az ajánlatot egy megbízható szolgáltatás teszi teljessé. Képzett kiszolgáló személyzet szinte mindenhol elérhető a világon, és minden nagyobb kikötőben szolgáltató központokat hoztak létre.

Találja meg a tökéletes megoldásokat

Tengerészeti használathoz tesztelve

Tengerészet és tengeri közlekedés

Megoldás a tengerészeti iparág részére. Legyen szó szuperjachtról, tengerjáró hajóról vagy kereskedelmi hajóról, az ön igényeire szabott megoldásokat kínálunk.

Nyílt tenger

A legjobban igénybevett anyagokra – kemény dolgos hétköznapokra kialakítva. A megbízhatóság, gyorsaság és gazdaságosság itt elengedhetetlenek.

Szerviz

Világszerte működő ügyfélszolgálat – a teljes lefedettséget biztosító ügyfélszolgálati szerviztechnikusok hálózata 24 órán belül képes eleget tenni a helyi javításoknak.

Javasolt termékek

Találja meg az ideális termékeket, amelyek a legmagasabb minőségi követelményeknek is megfelelnek. A tengerészeti és nyílt tengeren alkalmazott készülékeket úgy építik, hogy ellenálljanak a kemény dolgos hétköznapoknak.

Egyéni tanácsadásra van szüksége?

Szeretné növelni a napi előkészítés minőségét vagy csökkenteni a ráfordítás költségeit? Személyre szabott megoldásokat kínálunk: lépjen velünk kapcsolatba!

Médiák és letöltések
Kövessen bennünket