Professzionális orvosi technológia

KezdőoldalTermékekOrvostechnológia

Határozott döntés a rendelőben és a klinikán

Az eszközök kezelése teljesen újragondolva – A Miele Professional mérföldköveket teremt az eszközök hatékony és biztonságos kezelése terén. A rendelők és a klinikák profitálnak az egy kézből származó négylépcsős megoldásból, amely mind a folyamatciklust, mind az adminisztratív ráfordításokat optimalizálja.

Termékújdonságok

A Miele Professionalaz innováció jelképe. Tekintse meg most aktuális termék újdonságainkat, és találja meg a megfelelő megoldást az Önt érő kihívásokra.

Miért a Miele Professional orvosi technológiája?

Robusztus és hosszú élettartalmú

Megbízható minőség

A munkában töltött hétköznapok olyan termékeket igényelnek, amelyekben bármikor 100 %-ig megbízhatunk. Az ilyen fokú megbízhatóság garantálása érdekében átfogó minőségvizsgálatoknak és nagyon alapos végellenőrzésnek vetjük alá az összes Miele Professional készüléket és ezek valamennyi komponensét. A kiküldés, illetve helyszíni szerelés engedélyezése csak az összes ilyen gyári teszt sikeres elvégzése után történik meg. A folyamatos és szigorú minőségvizsgálat a Miele Professional saját magával szemben támasztott magas szintű minőségigényének fontos alkotóeleme. Ez az igény már az egyes alkatrészek gyártása során fellép és ennek eredménye a gyártás rendkívüli mélysége: a Miele saját maga végzi a fémek megmunkálását, a műanyag alkatrészek gyártását, a motorok és szivattyúk fejlesztését, valamint az elektronikai egységek gyártását, így minden területen stabilan kézben tartja a minőséget. 
Tökéletes fenntarthatóság

Kiváló hatékonyság és gazdaságosság

Maximális teljesítőképesség kiemelkedő hatékonysággal és gazdaságossággal – a látszólag ellentétes igények párosítása a Miele Professional rendszermegoldásainak egyik fő jellemzője. Készülékeink és eljárásaink alacsony víz-, áram- és vegyszerigényűek, innovatív programjaink pedig kiváló előkészítési eredményt produkálnak az anyagok lehető legnagyobb fokú kímélése mellett. Az élenjáró technológiák kiemelik a termékeink, például az erőforrásokat kímélő rendszerek hatékonysága iránti elköteleződést. Újabb gazdaságossági előny: minőségi anyagfelhasználásának és -megmunkálásának köszönhetően a Miele Professional készülékei hosszú élettartammal rendelkeznek.
Pénzügyi szolgáltatások

Testre szabott ajánlatok

A Miele Professional készülékek és tartozékok előnyei a kezdetektől fogva – már a beruházás tervezése során is – kiaknázhatók. A Miele ügyfélszolgálati és tanácsadási szolgáltatásai igény esetén személyre szabott és rugalmasan alakítható finanszírozási lehetőségekkel Ön is rövid időn belül élvezheti a közmondásba illő Miele minőséget. 
Végig jó kezekben

Tervezés és telepítés – Miele kezdettől fogva

A Miele már az új készülék felállítása előtt átfogó tanácsadással áll rendelkezésére. Ennek része az aktuális és a jövőbeli kapacitási igények meghatározása, és az átfogó gazdaságossági tanácsadás is. A kiterjedt projekteknél pedig még többet profitálhat a sok évnyi tapasztalattal rendelkező Miele partnerségéből. Szakembereink tervezőit és építészeit szerelési rajzokkal segítik, igény esetén koordinálják a különböző szakágakat, és elvégzik a tervek egyeztetését a többi szolgáltatóval, pl. az IT-infrastruktúra vagy a funkcionális bútorok beépítése kapcsán. 
A rendelő igényeihez igazított megoldások

Tisztító-, fertőtlenítő-, sterilizáló készülékek 

A Miele Professional több mint öt évtizede állít újra és újra mércét a klinikai és rendelői műszerek hatékony és biztonságos gépi regenerálása terén. A Miele Professional tisztító-, fertőtlenítő- és sterilizáló készülékei segítségével lehetségessé vált az orvosi műszerek biztonságos és nyomon követhetően eredményes tisztítása, fertőtlenítése és sterilizálása. Ezek a készülékek különösen anyagkímélőek, és kifogástalanul megfelelnek a teljes műszerkezelési ciklussal szemben támasztott legszigorúbb elvárásoknak is – minden orvosi területen, különböző célcsoportoknak szánt programcsomagokkal.
Az adott alkalmazáshoz illeszkedő berendezés

Tökéletesen illeszkedő komponensek

Az orvosi eszközök biztonságos és tartós regenerálására a Miele Professional sokféle komponens széles választékát kínálja, köztük felső és alsó kosarakat, betöltőkocsikat, valamint betéteket számos különféle műszerhez. A Miele Professional eszközeivel való tökéletes együttműködésnek köszönhetően minden követelmény esetén egyedi megoldásokat tudunk kínálni a regeneráláshoz – az aneszteziológiai műszerektől kezdve a MIC-műszereken át egészen a megfelelő szemészeti és nőgyógyászati komponensekig. Az ágytálmosókhoz kapcsolódóan ezenfelül technológiai vegyszereket is biztosítunk, amelyek optimálisan használhatók a készülékeinkkel.
Zökkenőmentesen nyomon követhető folyamatok

Intelligens dokumentációs szoftver

A Miele Professional flexibilis megoldásokat kínál a műszerregenerálás dokumentálásához. A regenerálás, továbbá az összes vonatkozó paraméter dokumentálása és jegyzőkönyvbe foglalása jelentős minőségbeli többletet jelent, és nem utolsósorban számos lehetőséget kínál a folyamat- és költségoptimalizáláshoz. A műszerek regenerálási folyamatának zökkenőmentes dokumentálása érdekében a Miele Professional például a DataDiary alkalmazás révén különösen időtakarékos Plug & Play megoldást kínál. Az alkalmazás automatikusan fogadja a folyamatadatokat, és lehetővé teszi a jegyzőkönyv elkészítését a táblagépen használt alkalmazás segítségével. Emellett a Miele Professional további, nem alkalmazás által vezérelt megoldásokat is kínál.
Megbízható partner

Ez a Miele - szolgáltatással

A Miele Professional kimagasló minőséget jelent – a szerviz terén is. Az ügyfélszolgálat teljes lefedettséget biztosító szerelői hálózata 24 órán belül képes eleget tenni a helyi javításoknak. A Miele számos ellenőrzést is kínál, amelyek végrehajtására a készülék életciklusának különböző időpontjaiban kerül sor. Speciálisan képzett technikusok vizsgálják a folyamatokat a jogszabályok, a szabványok által előírt követelmények, valamint az adott országban érvényes ajánlások szerint. A szállított anyagoknak köszönhetően már az ügyféllel való első találkozás alkalmával megoldható a szervizelési esetek mintegy 90%-a. A Miele ügyfélszolgálatai évek óta páratlanul kimagasló szolgáltatásokat nyújtanak.

Megbízható partner

A Miele Professional a szolgáltatások terén is új mércéket állít fel. A Miele gyári vevőszolgálata nem véletlenül kap évek óta kitüntetést a kiemelkedő ügyfélszolgálati teljesítményéért. Vevőszolgálati technikusaik kiterjedt hálózata révén a helyszíni szerviz rendszerint 24 órán belül megvalósítható, ahol a probléma a magukkal vitt anyagoknak köszönhetően az összes javítási eset 90 %-ában már az első látogatáskor orvosolható. A hiányzó pótalkatrészek általában már másnapra rendelkezésre állnak. A Miele a működőképes pótalkatrészekre max. 15 évnyi szállítási garanciát vállal. Az igényeknek megfelelő karbantartási és üzembe állítási opciókat tartalmaz, különféle szervizszerződések elejét veszik az üzemzavaroknak és növelik a készülékek értékét. Speciálisan képzett technikusaink alkalmazás technológiai szaktanácsadással állnak rendelkezésére, és segítenek ipari készülékeit az egyedi felhasználói folyamatokhoz hozzáigazítani. Emellett átfogó tanácsadást is nyújtunk már az új készülékek megvásárlása előtt is. Szakembereink segítenek a kapacitási igény felmérésében és támogatást nyújtanak a tervezésben az átfogó gazdaságossági számításokkal együtt.