Karbantartás és szolgáltatások

Karbantartás

A legmagasabb fokú üzembiztonság

A Miele Márkaszerviz rendszeres ellenőrzést és karbantartást kínál berendezései számára, ily módon biztosítva a maximális üzembiztonságot. A potenciális üzemképtelenné válást előzetesen felismerhetik, ezáltal az elkerülhetővé válik. Ezen túlmenően a berendezés üzemi paramétereit folyamatosan optimalizálják.

Hosszú élettartam

Szlogenünkhöz hűen ("Immer besser") biztosítjuk a legmagasabb minőségi és gyártási szabványokat. A Miele Professional termékeinek megbízhatósága páratlan. A képzett szerviztechnikusaink által végrehajtott rendszeres ellenőrzésnek köszönhetően megőrizzük befektetése értékét.

Személyre szabott szállítás

A Miele már a szállítás alkalmával átfogó szolgáltatásokkal támogatja Önt. Ezeket már a kezdetektől a helyi viszonyoknak és a jogszabályi előírásoknak megfelelően, körültekintő módon biztosítjuk. A tökéletes eredmény kizárólag a berendezés az Ön igényeinek és a helyi adottságoknak megfelelő optimális beállítása esetén garantálható. 

Szolgáltatásunk tartalmazza

•A tisztítási és ápolási munkálatok elvégzése

•A berendezés működésének ellenőrzése

•A hibatároló kiolvasása

•A tömítettség, működés közben fellépő zörejek és stabilitás ellenőrzése

•További megelőzési- és állapotmegőrzési intézkedések felajánlása (pl. meghatározott kopóalkatrészek cseréje)

Amennyiben további javítási munkák válnak szükségessé, ezeket az igénybe vett idő és felmerült költségek függvényében kiszámlázzuk.

Szolgáltatások

Biztonsági vizsgálatok

A villamossági biztonság vizsgálata minden javítás, karbantartás és ellenőrzés fontos eleme, ily módon biztosítva a berendezés biztonságát. A Miele vevőszolgálati szerviztechnikusai kalibrált mérőeszközökkel rendelkeznek, amelyek segítségével a berendezés állapotát jelző méréseket el tudják végezni.

Amennyiben ezen felül a tisztítóberendezés higiéniai teljesítményét is dokumentáltatni szeretné, a ProHygiene által erre is lehetőséget biztosítunk.

Tudjon meg többet!