Rólunk

A Miele mellett szóló érvek

A Miele Professional minőség

Megbízható minőség. A Miele Professional készülékeket a Miele mérnökei fejlesztik ki, a gondosan válogatott alkotóelemek pedig túlnyomórészt saját, németországi és európai, az alkatrészre szakosodott gyárakban kerülnek előállításra. A német mérnöki munka számunkra mindenekelőtt azt jelenti, hogy a pontosságot minden apró részletre kiterjedő mértékig komolyan vesszük. A kisebb fejlesztési célokért is nagy erőfeszítéseket teszünk.

Ily módon iparágunkban mi vagyunk az egyetlenek, akik ilyen szintű élettartamot és 100 %-ig tökéletes minőséget garantálhatunk – mindenben, amihez csak hozzáfogunk.

 

A Miele Professional gazdaságosság

A Miele Professional által biztosított minőségi különbség hosszú távon kifizetődik. Ha figyelembe vesszük a termékeink javítására fordított költségeket azok teljes élettartalma alatt, nyilvánvalóvá válik azok üzemeltetésének gazdaságossága. Megrendelőink számára a német mérnöki munka ezért a gazdaságosság legmagasabb fokát jelenti: hosszú élettartam, alacsony víz- és energiafelhasználás – mindez gyors, biztonságos ciklusokkal és hosszú életű, zavartalan működést biztosító technikával.

 

A Miele Professional teljesítmény

Bármilyen magas követelményeket is támaszt készülékeinkkel szemben, azok hosszú élettartamukkal és robusztus felépítésükkel meg fogják Önt győzni. Minden készülékünket alávetjük egy végső tesztciklusnak, és csak akkor engedélyezzük annak gyakorlati használatát, ha minden tesztet eredményesen kiállt. Ezek a berendezések folyamatosan dolgoznak, így tulajdonosuk azzal foglalkozhatnak, ami üzletüket előreviszi: megbízhatóan produkálják a tökéletes eredményt.

 

A Miele Professional ergonómia

A Miele Professional berendezései számos intelligens funkcióval rendelkeznek, ennek köszönhetően minden egyes felhasználási módhoz pontosan hozzáigazíthatók. Bár ezen folyamatok nagy része automatikusan lefut, a programok szabadon megválasztható paraméterei teszik ezeket a berendezéseket intuitívvá és gyorssá. A szöveges képernyőn kijelzett áttekintő jellegű instrukciók egyértelműek akkor is, ha azokat mindig más kezelő indítja el.

 

A Miele Professional szolgáltatások

Szervizszolgáltatásunk már a termék kiszállításakor megkezdődik. A felhasználási igények gondos felmérésétől kezdve az eljárások megtervezésén át a részletes gazdaságossági számításokig. A megrendelőinkkel folytatott párbeszéd eredményeként dolgozzuk ki az egyes esetekre legmegfelelőbb megoldást. Így hozzuk létre a felhasználáshoz igazított, biztonságos programokat garantáló rendszereinket. Szervizelő szakembereink támogatják Önt a dolgos hétköznapokban. Személyre szabott szervizelési szerződésekben rögzített szervizprotokolljainkkal megelőző karbantartást ajánlunk. Az ellenőrzések, karbantartási munkák és állapotmegőrző munkák a biztonságos munkafolyamatot segítik elő, amellyel megőrizheti berendezése értékét, ezzel pedig befektetése biztonságát. Ha valami történne, átfogó Miele Professional szervizhálózatunknak köszönhetően gyors reagálást biztosítunk.

Cégfilozófia

A Miele Professional ipari használatra tervezett mosogatógépeket, mosodai készülékeket, labortechnikai, fogorvosi- és orvosi eszközök előkészítésére használt berendezéseket gyárt. Azon felhasználókat célozza, ahol innovatív, magas színvonalú, nagy teljesítményű és magas higiéniai követelményeket kielégítő berendezésekre van szükség.

Tudjon meg többet cégünk filozófiájáról!

Történetünk

Az ipari használatra tervezett berendezések több mint 90 éve erősítik a Miele & Cie. KG. portfólióját. Kezdetben csupán nagy méretű mosógépeket gyártottunk, később kínálatunkat mosogatógépekkel bővítettük, majd a 60-as években kezdtük meg orvosi sterilizátoraink gyártását. 2000 óta a Miele Professional egyszerű gyártóból ipari megoldás-rendszerek szolgáltatójává nőtte ki magát.

Tudjon meg többet a Miele történetéről!

Menedzsment

A Miele Professional International vezetői Andreas Barduna (Marketing/Forgalmazás) és Michael Krimpmann (Műszaki terület).

A németországi forgalmazói társaság Professional operatív részlegét Martin Hübner vezeti.

Tudjon meg többet a Miele menedzsmentről.

Üzleti fejlődés

A 2022-es pénzügyi évben a vállalat 5,43 milliárd eurós forgalmat ért el. Ez 591,0 millió eurós illetve 12,2 százalékos növekedést jelent. A német piacon a cég 1,47 milliárd eurós forgalmat ért el. 2022. december 31-én a Miele-csoport körülbelül 23 300 embert foglalkoztatott világszerte, ebből 11 900-at Németországban.

Tudjon meg többet cégünk fejlődéséről!

Fenntarthatóság

A Miele számára a fenntartható tevékenység a cég hagyományának része és a vállalat hosszú távú sikerének elengedhetetlen bázisa. A Miele az ENSZ Global Compact elnevezésű fenntarthatósági szervezet tagja és a német "Sokszínűségi Charta" aláíró fele. A Miele kétévente fenntarthatósági jelentést tesz közzé.

Olvasson a Miele fenntarthatóságáról a Miele-Nachhaltigkeit.de oldalon is!