Termékújdonságok

Mosodatechnika

Az új EU energiacímke

Közösen a jobb jövőért

2021 márciusától a mosogatógépek, hűtőkészülékek, borhűtők, mosógépek és mosó-szárítógépek új energiacímkéi jobb összehasonlíthatóságot és átláthatóságot biztosítanak a végfelhasználók számára. A legfontosabb változásokról és újdonságokról itt talál áttekintést.

További információ

Professzionális gőzös vasalórendszer PIB 100

Élvezet vele a vasalás

A mindennapi teendői közé tartozik a textilápolás és a vasalás, de nem ez az elsődleges üzleti tevékenysége? Ha szeretné, hogy mindez így maradjon, és a dolgos hétköznapok során a fontosabb feladatokra koncentrálhasson, a PIB 100 a professzionális megoldás Önnek.

További információ

appWash

Digitális megoldás az Ön mosodája szolgálatában

Az appWash, a Miele Operations & Payment Solutions GmbH innovatív szolgáltatása, a digitális kompakt kezelőfelületének köszönhetően a mosoda minden készülékét összehangolja. Akár társasházról, kollégiumról vagy egyéb létesítményről legyen szó, az appWash gondoskodik a mosoda legoptimálisabb üzemeléséről.
Kevesebb munka, jobb átláthatóság.

További információ

WetCare

Nedves tisztítás, szárítás és vasalás

A Miele Professional a WetCare segítségével egy komplett megoldás-rendszert kínál, mely magába foglalja a nedves tisztítást, a szárítást kiszolgáló speciális WetCare programokat, valamint a tökéletes vasalást lehetővé tévő berendezéseket.

Tudjon meg többet!

Új Kis Óriások

A Ön sikerének titka

Ismerje meg a Miele ipari mosógépek és szárítógépek új generációját – élje át az innovatív technológiát, amely még jobb tisztítási minőséget, gazdaságosságot, egyszerűbb kezelést és rugalmasságot tesz lehetővé!

További információ

A legújabb, 10–20 kg-os kapacitású mosógépek

A Performance és a Performance Plus sorozatok

Az energiahatékonyság, tisztítóteljesítmény, kényelmes kiszolgálás és termékminőség mércéje.

Tudjon meg többet!

ProConcept

Tanácsadás idősotthonok számára

Töltse le legújabb kiadványunkat, ahol bemutatjuk, hogyan tudják növelni hatékonyságukat a szociális intézmények mosodái!

Letöltés

Az új PM 12 ipari vasalók

Az új, PM 12-es széria ergonomikus felépítésével, egyedülállóan kényelmes kezelésével, tökéletes eredményeivel, exkluzív felszereltségével és meggyőző teljesítményével állított fel új mércét a kompakt kategóriában.

Tudjon meg többet!

Mosogatástechnika

Az összes edény tisztítása egy kézben

Tank rendszerű mosogatógépek

Fedezze fel az új aláépíthető tank rendszerű mosogatógépeket intuitív érintő képernyővel az optimális használat és rugalmasság érdekében - maximális hatékonysággal és gazdaságossággal.

További információk

ProfiLine

Az edények hatékony elmosogatása néhány perc alatt – akár naponta többször is

A ProfiLine mosogatógépek 17 perces rövid programidejükkel gondoskodnak róla, hogy az edényeket hamar, újra használni tudja.

További információ

Fogorvosi, labor- és orvosi technikáink

Új SlimLine laboratóriumi mosogatógép

Kompakt méret, nagy kapacitás

Az új SlimLine laboratóriumi mosogatógéppel a nagy teljesítményű előkészítési eljárással, az optimálisan beállított folyamatvegyszerekkel és a gyakorlatban bevált tartozékokkal a Miele átfogó rendszermegoldást kínál az analitikai tisztaságú laborüveg-előkészítéshez.

További információk

A higiénia szolgálatában

Miele ágytálmosók kórházak és szociális intézmények számára

Kényelmes, intelligens vezérlés, hatékonyság, tökéletes higiénia.

További információ

PG 8581 - PG 8593

A tisztító és fertőtlenítőautomaták, valamint a termikus fertőtlenítők legújabb generációja

Tudjon meg többet a fogorvosi- orvosi- és laboratóriumi használatra tervezett termékeinkről! Élvezze Ön is a nagy teljesítmény, a hatékonyság, a biztonság és a rugalmasság előnyeit!

Tudjon meg többet a fogorvosi gyakorlatban használt termikus fertőtlenítőkről!Tudjon meg többet a laboratóriumokban használatos tisztító-és fertőtlenítő automatákról!Tudjon meg többet az orvosi használatra tervezett készülékekről!