Termékújdonságok

Mosodatechnika

appWash

Digitális megoldás az Ön mosodája szolgálatában

Az appWash, a Miele Operations & Payment Solutions GmbH innovatív szolgáltatása, a digitális kompakt kezelőfelületének köszönhetően a mosoda minden készülékét összehangolja. Akár társasházról, kollégiumról vagy egyéb létesítményről legyen szó, az appWash gondoskodik a mosoda legoptimálisabb üzemeléséről.
Kevesebb munka, jobb átláthatóság.

További információ

WetCare

Nedves tisztítás, szárítás és vasalás

A Miele Professional a WetCare segítségével egy komplett megoldás-rendszert kínál, mely magába foglalja a nedves tisztítást, a szárítást kiszolgáló speciális WetCare programokat, valamint a tökéletes vasalást lehetővé tévő berendezéseket.

Tudjon meg többet!

Új Kis Óriások

A Ön sikerének titka

Ismerje meg a Miele ipari mosógépek és szárítógépek új generációját – élje át az innovatív technológiát, amely még jobb tisztítási minőséget, gazdaságosságot, egyszerűbb kezelést és rugalmasságot tesz lehetővé!

További információ

A legújabb, 10–20 kg-os kapacitású mosógépek

A Performance és a Performance Plus sorozatok

Az energiahatékonyság, tisztítóteljesítmény, kényelmes kiszolgálás és termékminőség mércéje.

Tudjon meg többet!

ProConcept

Tanácsadás idősotthonok számára

Töltse le legújabb kiadványunkat, ahol bemutatjuk, hogyan tudják növelni hatékonyságukat a szociális intézmények mosodái!

Letöltés

Az új PM 12 ipari vasalók

Az új, PM 12-es széria ergonomikus felépítésével, egyedülállóan kényelmes kezelésével, tökéletes eredményeivel, exkluzív felszereltségével és meggyőző teljesítményével állított fel új mércét a kompakt kategóriában.

Tudjon meg többet!

Mosogatástechnika

Das gesamte Geschirr mit einem Finger im Griff

Untertisch Tankspüler

Entdecken Sie die neuen Untertisch-Tankspüler mit intuitivem Fulltouch-Display für optimalen Bedienkomfort und Flexibilität – bei höchster Effizienz und Wirtschaftlichkeit.

Mehr erfahren

ProfiLine

Az edények hatékony elmosogatása néhány perc alatt – akár naponta többször is

A ProfiLine mosogatógépek 17 perces rövid programidejükkel gondoskodnak róla, hogy az edényeket hamar, újra használni tudja.

További információ

Készen áll a csillogásra?

Új, gyors, tankrendszerű mosogatógépeink

Szeretné két rendelés között tisztára varázsolni az edényeit? A Miele Professional tankrendszerű mosogatógépeivel ez nem jelenthet problémát. Innovatív mosogatási technikájával első osztályú eredményeket érhetünk el, a legrövidebb ciklusokkal – a keskeny pohármosogatóval és a tágas tálcamosogatóval egyaránt. Győződjön meg Ön is az újgenerációs mosogatógépek hatékonyságáról!

Tudjon meg többet!

Fogorvosi, labor- és orvosi technikáink

Új SlimLine laboratóriumi mosogatógép

Kompakt méret, nagy kapacitás

Az új SlimLine laboratóriumi mosogatógéppel a nagy teljesítményű előkészítési eljárással, az optimálisan beállított folyamatvegyszerekkel és a gyakorlatban bevált tartozékokkal a Miele átfogó rendszermegoldást kínál az analitikai tisztaságú laborüveg-előkészítéshez.

További információk

A higiénia szolgálatában

Miele ágytálmosók kórházak és szociális intézmények számára

Kényelmes, intelligens vezérlés, hatékonyság, tökéletes higiénia.

További információ

PG 8581 - PG 8593

A tisztító és fertőtlenítőautomaták, valamint a termikus fertőtlenítők legújabb generációja

Tudjon meg többet a fogorvosi- orvosi- és laboratóriumi használatra tervezett termékeinkről! Élvezze Ön is a nagy teljesítmény, a hatékonyság, a biztonság és a rugalmasság előnyeit!

Tudjon meg többet a fogorvosi gyakorlatban használt termikus fertőtlenítőkről!Tudjon meg többet a laboratóriumokban használatos tisztító-és fertőtlenítő automatákról!Tudjon meg többet az orvosi használatra tervezett készülékekről!