KeresesÜzletkereső
Segítség ehhez:Sütő

Az étel sütés közben összeesik

Az elkészítendő étel sütés közben összeesik.

Az elkészítendő étel azért esik össze, mert túl magasra állította be a hőmérsékletet. Az étel külső rétege (kéreg) túl gyorsan felépül, de a belseje nem tud elég gyorsan kialakulni. Ezt onnan ismerheti fel, hogy az étel belülről még nyers.

Csökkentse a hőmérsékletet 15–20 °C-kal, és növelje az ételkészítési időt.

A sütemény túlkelt. Ezt onnan ismerheti fel, hogy az étel megsült, de a közepén beesett.

Kevert sütemény készítésekor csökkentse a sütőpor mennyiségét. 500 g liszthez legfeljebb 1 tasak sütőport használjon. Így a tészta belső szerkezete nem emelkedik meg túlságosan, és a külső szerkezete (kéreg) meg tudja tartani.

Élesztős tészta készítésekor kérjük, jelentősen csökkentse a kelesztési időt, hogy a tészta ne essen össze sütés közben.

Használati útmutató

Használati útmutató

Itt találja a használati útmutatókat Miele készülékeihez.
Tudjon meg többet
Szerviztechnikus foglalása

Szerviztechnikus foglalása

Szerviz igényét telefonon is leadhatja
Szerviztechnikus foglalása
Kapcsolatfelvételi űrlap

Kapcsolatfelvételi űrlap

Írja le problémáját a kapcsolatfelvételi űrlapunkon keresztül. A Miele Ügyfélszolgálat a lehető leghamarabb felveszi Önnel a kapcsolatot.
A kapcsolatfelvételi űrlaphoz