• Ingyenes szállítás 30.000 Ft-ot meghaladó tartozékrendelés esetén.

Gőzpároló mikrohullámú üzemmóddal

Segítségre van szüksége?
Kategóriák
3 db termék felel meg a kiválasztott szűrési feltételnek
3 termék
VÁSÁRLÁSI TANÁCSADÓ

Találja meg a konyhájához megfelelő gőzpárolót

Válaszoljon néhány kérdésre, hogy megtudja, melyik típusú gőzpároló felel meg leginkább az ön egyedi igényeinek és kívánságainak. Néhány kattintással megtalálhatja a tökéletes készüléket.

SEGÍTSÉG KÉSZÜLÉK VÁLASZTÁSÁHOZ
DGM 7440
Gőzpároló mikrohullámú üzemmóddal
az egészséges főzésért és a gyors felmelegítésért hálózati funkciókkal.
Grafitszürke
Szállítási határidő: Raktáron
1 186 900 Ft [1]
Szállítási határidő: Raktáron
DGM 7845
Gőzpároló mikrohullámú üzemmóddal és frissvíz‑csatlakozással
egészséges ételek és gyors melegítés, hálózati funkciók, menüpárolás + M Touch.
Obszidiánfekete
Szállítási határidő: Raktáron
2 199 900 Ft [1]
Szállítási határidő: Raktáron
DGM 7840
Gőzpároló mikrohullámú üzemmóddal
egészséges ételek és gyors melegítés, hálózati funkciók, menüpárolás + M Touch.
Grafitszürke
Szállítási határidő: Szállítási idő 6 hét
2 089 900 Ft [1]
Szállítási határidő: Szállítási idő 6 hét

Miele gőzpárolók mikrohullámú móddal

 

Az Miele gőzpárologtatók – mikrohullámú móddal – olyan kompakt megoldások, mellyel átgondolhatja vagy akár újragondolhatja a konyháját, hiszen kiváltja a mikrohullámú sütő helyét, miközben élvezheti a gőzsütő és a Miele mikrohullámú sütő minden előnyét. Egészséges ételek, gyorsan és kompromisszumoktól mentesen. Ezt a lehetőséget kínálják Önnek a Miele gőzpárologtatók – mikrohullámú móddal.


Két készülék végtelen lehetőség

 

A Miele – mikrohullámú sütővel - kombinált gőzsütője egy teljes értékű gőzsütő, amely az önálló gőzsütő minden előnyét kínálja, valamint a hagyományos sütők sokféle működési módját. Ez a kombinált sütő egyenletes főzést, sütést és tökéletes eredményt kínál. A Miele mikrohullámú sütővel felszerelt gőzsütői egészséges és gyors ételkészítést tesznek lehetővé. Ez az egyetlen készülék képes párolni, főzni és felmelegíteni az ételeket. A Miele eszköze egy tökéletes választás, ha egyszerűen, kényelmesen szeretne elkészíteni csodálatos ételeket miközben egyetlen kompakt géppel helyet is takaríthat meg és még egységesebbé teheti a konyhája megjelenését.

 

Nem kell döntenie a kényelem és a minőség között

 

A legtöbb szakácsot / főzni szeretőt meggyőzik a gőzzel való főzés íz- és egészségi előnyei, de eddig, amikor a hely szűkös volt, választaniuk kellett, hogy mikrohullámú sütőt vagy gőzsütőt szerelnek-e be a fali sütő feletti vagy alatti részbe. Most már nem kell dönteniük a mikrohullámú sütők kényelme és a gőz kíméletes főzése között, a Miele beépített mikrohullámú gőzölős sütőjével ízekben, tápanyagokban és színekben gazdag ételeket készíthetnek. A mikrohullámú sütő funkciót pedig olyan gyors munkákhoz használhatják, mint a pattogatott kukorica készítése vagy az ételek melegítése.

 

Jellemzők és előnyök

 

A Miele mikrohullámú sütővel kombinált gőzsütője nem ismer kompromisszumokat. A dedikált, beépített gőzölős sütő használatával kihasználhatja az (akár) több fogásos ételek könnyed és tökéletes elkészítésének lehetőségét. Ha siet, a mikrohullámú sütő funkcióval kényelmesen felmelegíthet egy pohár tejet, vajat és csokoládét olvaszthat, felolvaszthatja a fagyasztott ételeket, vagy akár egyetlen gombnyomással ízletes pattogatott kukoricát készíthet.

A MultiSteam tökéletes eredményeket biztosít: 8 nyíláson keresztül juttatja be a gőzt a pazar térkihasználású sütőtérbe, így rövid felfűtési idő, egyenletes gőzeloszlás és egyenletes főzési eredmény érhető el. Az – általában - négy polcszint lehetővé teszi, hogy egy teljes háromfogásos ételt egyszerre főzzön meg, az ízek keveredése vagy kompromisszuma nélkül.

A Miele automatikus menüfőzés menüpontja biztosítja, hogy az ételek egyszerre készüljenek el, mivel automatikusan meghatározza a hőmérsékletet, a főzési időtartamot és a sorrendet, hogy mikor kell az ételeket berakni.

Ha pontosan tudja mit szeretne elkészíteni az előre beállított automatikus programok garantálják a kiváló eredményeket: válasszon a számos előre beállított automatikus program közül a tökéletes eredményekért hal, hús, zöldség és egyéb ételek főzésekor.

A Miele nem rabolja az idejét a tisztítással. Egyszerűen törölje le. Mivel a gőz külsőleg keletkezik és a készülékbe fecskendezik, nem képződik vízkő.

 

Ismerje meg a főzés egyszerűségét

 

A szakácsok évek óta használják a gőzsütőket azért, hogy káprázatos, ízletes ételeket készítsenek. A szakma trükkjei közé tartozik a borda vagy bárányhús lassú párolása egy éjszakán át, hogy a hús csak úgy elolvadjon a szánkban, vagy a steak párolása, mielőtt forró serpenyőben barnára sütnénk. Ha a Miele eszközét használja a mesterszakácsok szintjére emelheti a konyhai jártasságát.

Ismerje meg a Miele gőzsütővel kombinált mikrohullámú sütő megoldását, válassza a kompakt megoldást, az egyszerű kényelmet.

 

    Fel