Így találja meg a megfelelő gőzpárolót

Szeretne egy új gőzpárolót vásárolni, azonban nem tudja, hogyan is kezdjen  neki? Használja vásárlási tanácsadónkat az ön igényeinek és elvárásainak megfelelő modell megtalálásához. Ehhez csupán néhány rövid kérdést kell megválaszolnia.

 

Vásárlási tanácsadónk segít a választásban

 

Válaszolja meg vásárlási tanácsadónk néhány rövid kérdését az ön főzési szokásaival és a konyhájával kapcsolatban. Mi pedig megtaláljuk az önhöz legjobban illő Miele gőzpárolót vagy gőzsütőt.

 

• Melyik gőzpároló illik a legjobban a konyhájába? Egy megfelelő stílusú beépíthető gőzpárolót keres, vagy egy szabadonálló modellt, amelyik tökéletesen illik a konyhájába? A kifejezetten egészséges ételek elkészítéséhez a gőzsütőt részesíti előnyben vagy a gőzpárolót mikrohullámú üzemmóddal? Segítünk önnek megtalálni a megfelelő készüléket.

 

• Milyen legyen a kialakítás és melyik kezelőelemekre van szüksége? Gőzsütőink (gőzpárolóink) – a klasszikus és minimalista stílustól kezdve egészen az üveggel és nemesacéllal díszített modellekig – bármilyen konyhai designhoz illenek. A kezelőelemek esetében pedig eldöntheti, hogy az üzemmódokat és a beállításokat a nagy érintőkijelzőkön, a szöveges kijelzőn közvetlen kiválasztással vagy érintőgombokkal szeretné kiválasztani.

 

• Milyen funkciók és beállítások fontosak az ön számára? A Miele gőzpárolók számtalan opcióval és funkcióval rendelkeznek, például pontos időzítővel a hús elkészítéséhez, a kifejezetten szaftos vagy ropogós ételek elkészítéséhez való üzemmóddal, előre beállított paraméterekkel számos étel és fogás elkészítéséhez – hogy csak néhányat említsünk.

 

Fedezze fel a gőzpárolóink és a kapcsolódó termékek teljes kínálatát

Gőzpárolók és gőzsütők teljes kínálata

Tartozékok

Alkatrészek