Igazodik igényeihez

Beépített vagy szabadon álló? A Miele mikrohullámú készülékei két formátumban állnak rendelkezésre: fixen egy fülkébe építve vagy szabadon állóként. Időtlen formatervezésüknek és intelligens kezelési filozófiájuknak köszönhetően zökkenőmentesen illeszkednek konyhája összképébe. Emellett a kiegészítő mikrohullám funkcióval rendelkező Miele sütőkkel élvezheti egy kombinált készülék előnyeit is. Bővebb tájékoztatást a „Sütő mikrohullámmal“ című részben talál.
Különféle készülékek, harmonikus formatervezés
Teremtsen teljesen homogén megjelenést konyhájában: a Miele mikrohullámú készülékei fent elhelyezett kezelőfelületükkel tökéletesen harmonizálnak a többi Miele beépíthető készülékkel. Ez rendkívüli rugalmasságot garantál a konyha megtervezésekor. A készülék ajtaja – mint a sütő esetében is – lefelé nyílik. A fent elhelyezkedő kezelésnek köszönhetően több hely marad a belső térben.
Klasszikus és megbízható
SideControl készülékeink is harmonizálnak a többi Miele beépíthető készülékkel – a kezelés ezeknél klasszikus módon oldalt helyezkedik el. A SideControl beépíthető készülékeket függőlegesen kombinálhatja más Miele beépíthető készülékekkel, illetve önállóan is beszerelheti őket. A készülékek kényelmesen oldalirányban nyithatók.
Rugalmas felállítás
Modelltől függő felszereltségi jellemzők