Melyik design vonalat részesíti előnyben?

Szeretné élvezni a frissen őrölt kávé illatát? Saját maga kiválasztani a világ kávé- és teafajtái közül saját kedvencét? Akkor a Miele CM6 és CM7 szabadon álló kávéfőző gépek tökéletesek az Ön számára. Ezzel a géppel az összes elkészítési paramétert saját ízléséhez igazíthatja. A szabadon álló Miele készülékeket gyakorlatilag bárhol elhelyezheti a konyhában – vagy a nappaliban, a télikertben, illetve ott, ahol gombnyomása élvezni szeretné illatozó kávéját.
A CM7
A Miele CM7 igazi ínyenceknek készült – kivitelében is. A nemes burkolatot világos formanyelvvel teljesen a klasszikus szűrős gépek stílusában alakították ki. A letisztult design és kiváló anyagminőség teszik a CM7 készüléket a konyha és az iroda ékszerévé. Nemes obszidián fekete színben kapható.
CM érintőképernyős kezelés
A kényelmes C-Touch érintőkijelzővel a CM7 rendkívül egyszerűen és intuitív módon kezelhető. Néhány érintéssel elkészítheti és beállíthatja kedvenc italait. A kijelző a tiszta, fehér betűknek és a fekete háttérnek köszönhetően ugyanakkor mindig jól olvasható, és még elegáns is.
A CM6
Még a kompakt CM6 modell is lenyűgöz az elemi formáival. A színes kontúr vonzó hangsúlyt ad a markáns formavilágnak, így bármely konyha fényét emelni fogja. Válasszon az obszidiánfekete, lótuszfehér vagy grafitszürke színek közül.
DirectSensor-kezelés
A DirectSensor kezelőfelület modern érintőfelülete a legmagasabb kényelmet nyújtja. Minden kezelőelem jól áttekinthető, a több soros szöveges kijelző köré rendezett, a navigáció egyszerű és intuitív. Válassza ki kedvenc kávéspecialitását a négy fő szimbólum egyikével, a kijelző alatti gombsorból pedig azonnal kiválaszthatja a kívánt kiegészítő funkciót.
A CM5
Az új CM5 sorozat innovatív technikájával és exkluzív kivitelével tűnik ki. Mindegy, hogy klasszikus obszidián fekete vagy exkluzív roségold: a kompakt, szabadon álló kávéfőző elég helyet biztosít személyisége kibontakoztatásához. A még nagyobb extravaganciát szolgálják a grafitszürke és rozéarany változatok exkluzív PearlFinish befejezéssel.
Nemes. Matt. Fekete. – A CM 7750 prémium modell teljes előlapja fekete galvanizált alumíniumból készül. Ellenállhatatlanul szép felület, amely a készüléknek egészen más karaktert kölcsönöz – és a kiváló minőséget sugározza. A galvanizált előlapok a CM 7350 modellnél alumínium, a CM 7550 modellnél pedig CleanSteel külsővel jelennek meg.
Modelltől függő felszereltségi jellemzők