Automatikus adagolás integrált PowerDisk funkcióval

Átgondolt tisztítórendszer, egyedülálló szabadság
Tapasztalja meg ön is a kiváló tisztítási eredményeket a legújabb innovációnkkal: ez az AutoDos, a világ legelső automatikus adagolása intergrált PowerDisk funkcióval – a Miele fejlesztésével. A mosogatógép és az exkluzív granulátum így egy precízen összehangolt rendszert alkot. A különleges anyagokat tartalmazó granulátum adagolása a választott programtól függően történik – a szükséges mennyiségben és az optimális időpontban.
Ezzel a módszerrel többszörös adagolás is lehetséges egyetlen programon belül. Az Automatikus programban egy érzékelő méri a szennyezettségi fokot, és ennek megfelelően állítja be az adagolást.
A mosogatószerre nem kell minden mosogatás után gondolnia, elég, ha csak körülbelül egy hónap után jut az eszébe – mivel az innovatív PowerDisk adagolótechnika átlagosan 20 mosogatáshoz* elegendő granulátumot tart készenlétben. Élvezze a szabadságot! Akár az AutoStart funkciónál: egy programozás elég – azután az első önálló mosogatógép automatikusan elmosogat, a kívánt napon és időpontban. Csak az ajtót kell bezárva hagynia. Így mindennapjai egyszerűbbé válnak, és kihasználhatja az egyedülálló kényelemmel járó előnyöket.
60°C-os normál programmal Modelltől függő felszereltségi jellemzők