Határtalan ízvilág

A gőzpárolás fejlődése az idők során
Honnan származik egyáltalán a gőzpárolás ötlete? A mai gőzpárolás eredete Kínába nyúlik vissza, ahol már évezredek óta a gőzzel való ételkészítés a leggyakoribb főzési mód: dupla falú, egymásra helyezett bambusz főzőedényekben egymástól elkülönítve készítették az ételeket – kíméletesen és egészségesen. A főzési mód előnyeit azonban különösen nyugaton sokáig alábecsülték. A Miele továbbfejlesztette az eredeti gőzpárolás hagyományát, innovatív ötletekkel és technológiákkal kombinálva azt. A Miele gőzpárolókkal saját konyhájába hozhatja a főzés eme csodálatos módját, és kihasználhatja számos előnyét. Élvezze a kényelmes és egészséges párolást és a hihetetlen ízélményt.
A legkiválóbb szaktudás
A Miele 2016 őszén gyártotta le az egymilliomodik gőzpárolót. Ez a szám egy sikertörténetet fémjelez, mivel 20 évvel ezelőtt a háztartási gőzpárolók inkább különlegességnek számítottak a konyhában. Elsőként a Miele ért el áttörést ezzel a termékkel – így ma a legszélesebb kínálatot biztosíthatjuk gőzpárolókból és kombinált készülékekből.
Modelltől függő felszereltségi jellemzők