• Ingyenes szállítás 30.000 Ft-ot meghaladó tartozékrendelés esetén.

Gőzpároló

A gőzpároló garantálja az ételek egészséges elkészítését. Nem alaptalan, hogy a gőzpárolás egyre nagyobb népszerűségnek örvend. A gőzpárolás segítségével az ételeket különösen kímélően készítheti el. A forró vízgőz közvetlen a párolandó ételre áramlik, és körbezárja azt minden oldalról. Az ételek természetes aromája felfokozódik, míg a színük és a bennük található vitaminok megmaradnak.

Gőzpárolás a Mielével

Határtalan ízvilág

Szerezzen be egy mindentudót konyhájába: akár egyes fogásokat, akár teljes menüket készít egyetlen párolási folyamat során, a Miele gőzpároló mindenkor leegyszerűsíti a főzést – teljesen egyedileg az ön elképzeléseinek és igényeinek megfelelően. Így tökéletes kiegészítést kínál a sütőhöz és a főzőlaphoz.

A termékekhez

Több megtekintése

Bezárás

Több tápanyag a gőzpárolt ételekben

A plusz az ön egészségéért

Aki egészségesen táplálkozik, az sokáig fitt marad: a Miele gőzpárolókkal különösen kíméletes módon készíti ételeit. A gőzzel történő párolás során ugyanis megmarad az ételek intenzív és természetes íze, valamint az értékes vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek. És ezt nemcsak megízlelhető minden étkezésnél, hanem tesztek által bizonyított tény. Tudományos kutatások támasztják alá a gőzpárolás jelentékeny előnyeit a szokványos főzési módokkal szemben: akár 50 %-kal több vitamin található a gőzpárolással készült ételekben – az egészséges és létfontosságú anyagokban gazdag táplálkozásért.

A termékekhez

Több megtekintése

Bezárás

A gőztechnológiák

Innovatív és átgondolt

Egyes gőzpárolóktól eltérően a mi készülékeinknél a gőz fejlesztése a sütőtéren kívül történik – és ez több szempontból előnyös a párolási folyamatnál: ideális gőzmennyiséget, optimális hőmérsékletmérést és -betartást, mennyiségtől független párolási időket, valamint gyors felmelegítést biztosít. Ez időt takarít meg, és különösen egyszerűvé teszi a párolást. Az ételkészítési folyamat során a sütőtér teljesen megtelik gőzzel, ami kiszorít minden oxigént – így megmarad az élelmiszerek kinézete, szerkezete és természetes íze. Egy további pluszpont: mivel a sütőtérben semmilyen vízkövesedés nem tud fellépni, a tisztítása is rendkívül egyszerű.

A termékekhez

Több megtekintése

Bezárás

Design 

A jó ízlés a designnál kezdődik 

A termékekhez

Több megtekintése

Bezárás

Színek 

Tökéletes design minden ízlésvilághoz

A termékekhez

Több megtekintése

Bezárás

Rugalmasság 

Minden ízlésvilághoz 

A termékekhez

Több megtekintése

Bezárás

    • A műszaki változtatások jogát fenntartjuk. A rendelkezésre bocsátott információk helytállóságáért semmilyen felelősséget nem vállalunk.