Optimálisan igényeire szabva

A tökéletes kettős
14 cm-es magasságának köszönhetően a Miele Gourmet melegentartó fiókokat optimálisan kombinálhatja egy 45 cm magas kompakt készülékkel, pl. egy Miele kávéfőzővel, gőzpárolóval, kombi gőzpárolóval vagy mikrohullámmal kombinált gőzpárolóval – a 60 cm magas fülke optimális kihasználásáért. Két különböző formatervezésű változat közül választhat, hogy a Miele fiók illeszkedjen készülékei formatervezéséhez, és harmonikus külsőt kölcsönözzön a konyhának. 
Maximális tér, maximális lehetőségek
Különösen sok helyet kínálnak 29 és 32 cm magas Gourmet melegentartó fiókjaink, amelyekben csészéket és tányérokat is előmelegíthet. A 29 cm magas fiókkal és egy klasszikus, 60 cm magas sütővel együtt a legjobb kombinációt kapja egy 88 cm magas fülkéhez – így optimálisan kihasználhatja a rendelkezésre álló teret. Az extra méretű 29 cm magas Miele fiókok három üvegszínben és egy tömör nemesacél fronttal (ContourLine) kaphatók; a 32 cm magas kivitel pedig három üvegszínben. Így konyhájának egységes megjelenése mindig biztosított.
A kombinációs megoldás 90 cm-es fülkékhez 
Két egymás feletti 45 cm magas készülék kombinációja esetén egy 60 cm magas készülék közvetlenül melléjük telepíthető. A 60 cm magas készülék alatt keletkező hely kitöltése a jövőben az ESW 7030 Gourmet melegítőfiókkal megoldható. Ennek frontja kb. 32 cm-rel magasabb, mint a többi Miele Gourmet melegítőfióké.Így a fölé beépített készüléktől mért optikailag látható rés minimalizálódik, és a két 45 cm magas készülék közötti rés méretével azonos lesz.Ennél a telepítési megoldásnál a két 45 cm magas készülék közötti optimális magassághoz az ENB 1060 behelyezhető alátétet kell használni.Az ESW 7030 ezen kívül ideálisan kombinálható a Miele KWT 6422 iG bortemperáló hűtővel és egy amellé telepített 60 cm magas beépíthető készülékkel.
Modelltől függő felszereltségi jellemzők