Optimálisan igényeire szabva

Klasszikus – 14 cm magas, 60 cm széles
14 cm-es magasságának köszönhetően a Miele Gourmet melegentartó fiókokat optimálisan kombinálhatja egy 45 cm magas kompakt készülékkel, pl. egy Miele kávéfőzővel, gőzpárolóval, kombi gőzpárolóval vagy mikrohullámmal kombinált gőzpárolóval – a 60 cm magas fülke optimális kihasználásáért. Két különböző formatervezésű változat közül választhat, hogy a Miele fiók illeszkedjen készülékei formatervezéséhez, és harmonikus külsőt kölcsönözzön a konyhának. 
Extra nagy – 29 cm magas, 60 cm széles
Különösen sok helyet kínál 29 cm magas Gourmet edény- és ételmelegítő fiókunk. Egy klasszikus, 60 cm magas sütővel együtt a tökéletes kombinációt kapja egy 88 cm magas fülkéhez – így optimálisan kihasználhatja a rendelkezésre álló teret. A fiókok 3 üvegszínben és tömör nemesacél fronttal kaphatók. A PureLine kivitelű modellt ezenfelül nemesacél csík díszíti. Így konyhájának egységes megjelenése mindig biztosított.
A kombinációs megoldás 90 cm-es fülkékhez 
Ha egymás fölé beépítenek két 45 cm magas készüléket, és közvetlen melléjük elhelyeznek egy 60 cm magas készüléket, akkor ez a Gourmet edény- és ételmelegítő fiók tökéletesen kitölti a keletkező helyet. A 60 cm magas készülék alatt keletkező hely kitöltése a jövőben az ESW 7030 Gourmet melegítőfiókkal megoldható. Ennek frontja kb. 32 cm-es, így magasabb, mint a többi Miele Gourmet melegítőfióké. Így a fölé beépített készüléktől mért látható rés a legkisebbre csökken, és a két 45 cm magas készülék közötti rés méretével azonos lesz.Ennél a telepítési megoldásnál a két 45 cm magas készülék közötti rés optimális mérete érdekében az ENB 1060 behelyezhető alátétet kell használni.Az ESW 7030 ezenkívül ideálisan kombinálható a Miele KWT 6422 iG bortemperáló hűtővel és egy amellé telepített 60 cm magas beépíthető készülékkel.
Modelltől függő felszereltségi jellemzők