A Miele hírlevél gondoskodik arról, hogy első kézből értesüljön termékhíreinkről, promócióinkról, eseményeinkről illetve inspirációt és ötleteket ad receptekhez, életmódokhoz és még sok minden máshoz.
A bogyós gyümölcsök kimondottan gazdagok vitaminokban, ásványi anyagokban, nyomelemekben és rostokban. Számtalan másodlagos növényi hatóanyagot tartalmaznak, amelyek erősítik az immunrendszert, koleszterincsökkentő és gyulladáscsökkentő hatásuk van, illetve segítenek a vírusok és baktériumok legyőzésében.
A málna jótékony hatása
A málna a csontképződéshez szükséges ásványi anyagokat, például vasat, káliumot, foszfort és magnéziumot tartalmaz. A pektin nevű rostanyag, amely a szederben nagy mennyiségben megtalálható, az emésztés szabályozásában játszik szerepet.
Fekete ribizli hatása és összetétele
A fekete ribizli is gazdag ásványi anyagokban: a vas, a kalcium és kálium a szívműködés és a vérkeringés mellett az immunrendszerre is jótékony hatással van, emellett a csontnövekedést is elősegíti. Magas C-és E-vitamin-tartalma javítja a koncentrációs képességet, ráadásul az áfonyához hasonlóan elősegíti a vérképződést.
Egres jótékony tulajdonságai
Az egres rengeteg C-vitamint, káliumot, kalciumot, szilíciumot és magnéziumot tartalmaz, így gondoskodik az egészségesen fénylő hajról és az erős körmökről. Az epernek magas C-vitamin- és folsavtartalma miatt mindenképpen ott a helye a várandós nők és az újdonsült anyukák étrendjében. Végül, de nem utolsósorban: a vörösborszőlő rendkívül magas antioxidánstartalommal rendelkezik, amely gátolja az érelmeszesedés kialakulását.
És persze ezek a gyümölcsök nemcsak egészségesek, hanem rendkívül ízletesek is.