Gőzsütők

Az összes termékelőny áttekintése

Tudnivalók a Miele kombi gőzpárolóiról

Kombinált párolás a Mielével

3 in 1 elv a maximális sokféleségért

Ne maradjanak beteljesületlen kívánságok: a kombi gőzpárolóval egy teljes értékű gőzpároló, egy teljes értékű sütő és egy teljes értékű kombinált készülék áll a rendelkezésére egyetlen készülékben! A DualSteam technológiának köszönhetően az élelmiszerek gőzpárolása kíméletesen és egyenletesen történik. A kombi gőzpároló teljes tudását bemutatja a kombinált párolás során – ez nedves és száraz hő kombinációja, amely különösen sütés közben hoz tökéletes eredményeket. A Miele kombi gőzpároló különböző méretű sütőterekkel kapható – minden konyhai helyzethez a megfelelő készülék.

További információk erről: „Kombinált párolás a Mielével”
Kivitelek és méretek

Kényelmes változatok

Kombi gőzpárolóink két méretben kaphatók – minden konyhához a megfelelő készülék. Így minden helyzetben garantálják az intenzív és egészséges ízt.

További információk erről: „Kivitelek és méretek”
Gőzpárolás a Mielével

Határtalan ízvilág

Szerezzen be egy mindentudót konyhájába: akár egyes fogásokat, akár teljes menüket készít egyetlen párolási folyamat során, a Miele gőzpároló mindenkor leegyszerűsíti a főzést – teljesen egyedileg az ön elképzeléseinek és igényeinek megfelelően. Így tökéletes kiegészítést kínál a sütőhöz és a főzőlaphoz.

További információk erről: „Gőzpárolás a Mielével”