Kulináris trendek

Az evés és ivás embereket, népeket és nemzedékeket köt össze. Egyben kultúra és kommunikációs forma, a hagyományos és modern közötti lenyűgöző kölcsönhatás. Lapozza át menünket – új, informatív és szórakoztató történetek az ételek, italok, a főzés és az ínyencek világából.

Tunedin - stock.adobe.com

Újdonságok

Milyen újdonságok vannak a gasztronómiában? Mi fogyasztanak manapság a nagyvárosi ínyencek? Számos nemzetközi csúcskonyhában egyre fontosabbak a regionális eredetű élelmiszerek. A Michelin-csillagos éttermek felfedezik a vegetáriánusokat. Hódítanak a piacon a drága nemes ínyenc sörök. Az elmúlt években sokféle új ginmárka jelent meg, amelyek markánsan eltérnek a tradicionális márkáktól. És ez csak négy az általunk feltárt „kulináris trendek” közül, amelyeket részletesebben is bemutatunk az olvasónak. Rajta vagyunk a témán!

Tovább
Curioso Photography - stock.adobe.com

Történetek az ételek és italok világából

Hol lehet valami jó tradicionális ételt enni Szingapúrban? Hogyan süssünk halat sókéregben? Mit szervírozzunk egy kettesben eltöltött szép estén? Miben rejlik a portugál vinho verde különlegessége? Hogyan lett a Yello együttes tagjából, Dieter Meierből bioborász? Íme néhány izgalmas kérdés, amelyekre választ talál az ételek és italok világáról szóló történeteinkben.

Tovább