Miele hírlevél

A Miele hírlevél gondoskodik arról, hogy első kézből értesüljön termékhíreinkről, promócióinkról, eseményeinkről illetve inspirációt és ötleteket ad receptekhez, életmódokhoz és még sok minden máshoz.

Feliratkozás Miele hírlevélre

Kulináris trendek

Az evés és ivás embereket, népeket és nemzedékeket köt össze. Egyben kultúra és kommunikációs forma, a hagyományos és modern közötti lenyűgöző kölcsönhatás. Lapozza át menünket – új, informatív és szórakoztató történetek az ételek, italok, a főzés és az ínyencek világából.

Tunedin - stock.adobe.com

Újdonságok

Milyen újdonságok vannak a gasztronómiában? Mi fogyasztanak manapság a nagyvárosi ínyencek? Számos nemzetközi csúcskonyhában egyre fontosabbak a regionális eredetű élelmiszerek. A Michelin-csillagos éttermek felfedezik a vegetáriánusokat. Hódítanak a piacon a drága nemes ínyenc sörök. Az elmúlt években sokféle új ginmárka jelent meg, amelyek markánsan eltérnek a tradicionális márkáktól. És ez csak négy az általunk feltárt „kulináris trendek” közül, amelyeket részletesebben is bemutatunk az olvasónak. Rajta vagyunk a témán!

Tovább
Curioso Photography - stock.adobe.com

Történetek az ételek és italok világából

Hol lehet valami jó tradicionális ételt enni Szingapúrban? Hogyan süssünk halat sókéregben? Mit szervírozzunk egy kettesben eltöltött szép estén? Miben rejlik a portugál vinho verde különlegessége? Hogyan lett a Yello együttes tagjából, Dieter Meierből bioborász? Íme néhány izgalmas kérdés, amelyekre választ talál az ételek és italok világáról szóló történeteinkben.

Tovább