Miele hírlevél

A Miele hírlevél gondoskodik arról, hogy első kézből értesüljön termékhíreinkről, promócióinkról, eseményeinkről illetve inspirációt és ötleteket ad receptekhez, életmódokhoz és még sok minden máshoz.

Feliratkozás Miele hírlevélre

Miele Főzőiskola

A Miele Főzőiskola küldetésének tekinti a tudatos életmódhoz és a felülmúlhatatlan ételekhez szükséges főzési, illetve ételkészítési technikák népszerűsítését. Látogasson el a Miele Főzőiskola oldalra!

A Miele Főzőiskola oldalra

Receptek

Hogyan készítsük egy jó steaket? Szilvás ételt enne? Az édes vagy inkább a fűszeres ételeket kedveli? Valami egyszerűre vagy inkább kiadósra vágyik? Adatbázisunkban több mint 1000 receptet talál, amelyekkel a siker garantált. Legyen szó köretről vagy főételről, levesről vagy desszertről, csípős vagy csábítóan édes ízekről, receptjeink végigkísérik Önt a reggelitől a vacsoráig, az egyszerű snackektől az ünnepi menüig.

Adobe Stock

Receptkereső

Mit főzzek ma? Halat vagy vegetáriánus ételt? Előételt, főételt vagy desszertet? Olasz, ázsiai vagy amerikai ételt? Praktikus receptkeresőnkkel biztos megtalálja a megfelelőt. Közben kényelmesen válogathat a különböző hozzávalók és készülékek között, megválaszthatja az alkalmat, a nehézségi fokot, és hogy mennyi időbe telik az elkészítése.

A receptkeresőhöz
M.studio - stock.adobe.com

Konyhai klasszikusok

Hogyan is keletkezett a pizza? Otthon is el tudom készíteni a gravlaxot (pácolt lazacot)? Honnak kapta a Waldorf saláta a nevét? Mitől olyan különleges a kis francia csokoládéfánk, a profiterol? És mi különbözteti meg az ízletes currys ételt az egyszerű curry portól? Ez csak néhány példa arra a számtalan „konyhai klasszikusra”, amelyekkel ebben a rovatban foglalkozunk. És természetesen mindegyikre mutatunk egy jó receptet is.

Tovább