Miele hírlevél

A Miele hírlevél gondoskodik arról, hogy első kézből értesüljön termékhíreinkről, promócióinkról, eseményeinkről illetve inspirációt és ötleteket ad receptekhez, életmódokhoz és még sok minden máshoz.

Feliratkozás Miele hírlevélre

Szakácskönyvek

Nincs még egy hely, ahol olyan gyakran ülne együtt a család, mint az étkezőasztalnál. A barátok és ismerősök körében eltöltött boldog vagy ünnepi alkalmakat is szinte mindig egy ízletes étellel koronázzuk meg. Ahol az emberek egymás társaságát élvezik, ott rögtön jelentőséget kap a főzés. Legyen szó ízletes sültekről, édes és pikáns szendvicskrémekről vagy kalóriaszegény gőzben párolt ételekről – a Miele szakácskönyvek receptjeit kifejezetten készülékeink funkcióira hangolva dolgoztuk ki, így az érzékekre ható hobbi igazi szórakozássá válik!

CulinArt szakácskönyv

A sütés öröme a Mielével

Jelen szakácskönyv minden tapasztalatunkat, szenvedélyünket és kísérletező kedvünket tartalmazza, hogy minden barátunk számára kulináris örömöket tartalmazó recepteket készíthessen.

Letöltöm

Sütés – Hússütés – Párolás

Mikrohullámmal kombinált sütőben

A mikrohullámú sütővel kombinált kompakt sütő intelligens módon egyesíti a két nagy teljesítményű készülék előnyeit és ehhez kínálunk recepteket.

Letöltöm

Szuvidálás

A főzés öröme a Mielével

Ebbe a receptfüzetbe minden tapasztalatunkat, szenvedélyünket és kísérletező kedvünket beletettük, hogy minden barátunk számára kulináris örömöket tartalmazó recepteket alkossunk, amelyek éppolyan sikeresek, mint amennyire fantáziadúsak.

Letöltöm

Miele szakácskönyv

E szakácskönyvvel szeretnénk hozzájárulni a hétköznapok és az ünnepi alkalmak kulináris élvezetihez. Az egyszerűen elkészíthető, ám mégis ízletes fogásokon kívül tapasztaltabb szakácsok számára összetettebb ételkülönlegességek elkészítését is bemutatjuk.

Letöltöm

Sütemények és húsok sütése klímavezérléssel

Nincs még egy hely, ahol olyan gyakran ülne együtt a család, mint az étkezőasztalnál. A barátok és ismerősök körében eltöltött boldog vagy ünnepi alkalmakat is szinte mindig egy ízletes étellel koronázzuk meg. Ahol az emberek egymás társaságát élvezik, ott rögtön jelentőséget kap az étkezés.

Letöltöm

Gőzpárolós szakácskönyv

A jó étel a léleknek is ünnep

A Miele gőzpároló használata jó közérzetet, élvezetet és új, nagyszerű főzési élményt ígér. E könyv segítségével Ön is könnyedén illesztheti ételkölteményeibe a hamisítatlan természet nagyszerű ízeit.

Letöltöm

7. szakácskönyv

Szöveg

Link

8. szakácskönyv

Szöveg

Link

9. szakácskönyv

Szöveg

Link

10. szakácskönyv

Szöveg

Link