Az állatorvos egy kislány cicáját kezeli.

Megoldások állatorvosi rendelők és állatgondozók részére

Holisztikus megoldásaink a higiénikus védelemhez

Az állatgyógyászatban szigorú higiéniai elvek érvényesülnek, amelyek nemcsak az állatpácienseket és gazdáikat védik, hanem mindenkit, aki a rendelőben dolgozik. A higiénikus védelem ezért holisztikus megoldást igényel. A Miele Professional segítségével hozzáértő partner áll ön mellett. A beteg állatok gondozása és kezelése nemcsak nagy mennyiségű szennyest termel. A műszerek tisztítása, fertőtlenítése és sterilizálása szintén elengedhetetlen része a rendelő mindennapjainak. Ezért a tiszta és biztonságos környezet biztosítása kiemelkedően fontos.

Találja meg a tökéletes megoldásokat

Holisztikus megoldás a Miele Professional-től

Megoldások műszerek előkészítéséhez

A 360PRO révén a Miele teljes rendszerkoncepciót kínál az állatorvosi rendelőkben és klinikákon történő biztonságos és hatékony műszerelőkészítésre.

Megoldások a rendelői ruházat tisztításához és ápolásához

Kompakt méret, nagy teljesítmény – a kis óriások: higiéniai biztonság a rendelői ruházathoz.

Szerviz

Az „Immer Besser“ filozófiához hűen a Miele számára nagyon fontos szerepet játszik a legmagasabb minőségi és gyártási színvonal biztosítása.

Egy orvos guggol a betegek előtt a váróteremben. Három ember és egy kislány vár az orvosnál. Mindenki maszkot visel.

Maximális biztonság: higiéniai intézkedések az orvosi, fogorvosi rendelőkben és kórházakban

A rendelőben mindennap igénybe vehető tanácsadói és kezelési szolgáltatás mellett a magas szintű higiénia biztosítása is az orvosi és fogorvosi ágazat napi feladatai közé tartozik. A textíliák, edények és műszerkészlet higiénikus előkészítése segít csökkenteni vagy elkerülni a fertőzéseket.

Javasolt termékek

Minőség minden szinten: 360PRO rendszerkoncepciónkkal minden helyzethez a megfelelő megoldást kínáljuk Önnek. Találja meg az ideális termékeket az ön szakterületéhez és alkalmazásaihoz.

Egyéni tanácsadásra van szüksége?

Szeretné növelni a napi előkészítés minőségét vagy csökkenteni a ráfordítás költségeit? Személyre szabott megoldásokat kínálunk: lépjen velünk kapcsolatba!

Médiák és letöltések
Kövessen bennünket