A fogorvos eszközökkel vizsgálja egy női páciens fogait.

Megoldások fogorvosok számára

360PRO rendszerkoncepciónk az Ön fogorvosi rendelője számára

Minden fogorvos arra törekszik, hogy páciensei számára ragyogó és egészséges mosolyt varázsoljon. A Miele a fogorvosokkal és az eszközgyártókkal való szoros együttműködése révén 55 éve következetesen hozzájárul ehhez. Ez egy megbízható és rendkívül innovatív együttműködés, amelynek eredményei teljes mértékben meggyőzőek a fogorvosi rendelők professzionális tisztítási megoldásainak fejlődése és alkalmazása területén.

Keressen tökéletes megoldásokat

A Miele Professional 360PRO rendszerkoncepciója

Megoldások az eszközök tisztításához

A tisztító helyiségben a Miele a 360PRO-val egy innovatív rendszerkoncepciót kínál az eszközök biztonságos és hatékony tisztításához.

Megoldások a rendelők textíliáinak tisztítására és ápolására

Kompakt méret, nagy teljesítmény – a Kis Óriások: higiéniai biztonság a rendelők ruházata számára.

Megoldások az edények higiénikus tisztításához

Ragyogóan tiszta – még a szünetben is: ragyogó teljesítmény mindössze 17 perc alatt, kompromisszumok nélkül a higiénia területén.

Szerviz

Az „Immer Besser“ (Mindig jobban) filozófiához hűen a Miele számára nagyon fontos szerepet játszik a legmagasabb minőségi és gyártási színvonal biztosítása.

A várószobában egy orvos guggol a páciensek előtt. Három felnőtt és egy kislány vár az orvosra. Mindenki maszkot visel.

Maximális biztonság: higiéniai intézkedések elismert orvosi és fogorvosi rendelőkben és kórházakban

A rendelők mindennapjaiban a tanácsadói és kezelési szolgáltatás mellett a magas szintű higiénia biztosítása is az orvosi és fogorvosi terület napi feladatai közé tartozik. A textíliák, edények és eszközök higiénikus előkészítése segít a fertőzések csökkentésében vagy elkerülésében.

Ajánlott termékek

Minőség minden szinten: a 360PRO-val minden helyzetben a megfelelő megoldást kínáljuk önnek. Találja meg az egyéni igényeinek megfelelő, ideális termékeket.

Referenciáink a fogorvosok területén

Gilborn közösségi rendelő

A hannoveri Gilborn rendelő garantálja a hozzáértő kezelést és a kiváló ellátást. A fogászat minden területéről érkező specialista gárda átfogó ellátást és tökéletes szolgáltatásokat kínál a pácienseknek.

Egyéni tanácsadásra van szüksége?

Növelni szeretné a mindennapi tisztítás minőségét, vagy csökkenteni szeretné költségeit? Személyre szabott megoldásokat kínálunk: forduljon hozzánk bizalommal!

360PRO fogászati ​​megoldásunk áttekintése
Miele 360PRO – rendszermegoldás fogorvosi rendelőjének teljes higiéniájához
Kövessen minket