Egy áteresztő mosogatógép, két tartályos mosogatógép és egy frissvízrendszerű mosogatógép egy sorban szürke háttérrel. Előtte egy másik frissvízrendszerű mosogatógép félig nyitott ajtóval.

Ipari mosogatógépek

Megbízható teljesítmény minden igényhez:

mosogatógépek a tökéletes

eredmények eléréséért

37 Termékek

Bővebben az ipari mosogatógépekről

Professzionális igényeket kielégítő ipari technika

Műszakilag a legmagasabb szinten

Az innovatív, robusztus ipari technikával felszerelt és a háztartások igényeit messze meghaladó, mosogatnivalóra szabott programokkal rendelkező Miele Professional mosógépek teljes mértékben ipari felhasználásra készültek. A sokoldalú speciális csatlakozók és a nagy teljesítményű fűtőtestek rövid lefutási időt garantálnak optimális tisztítási eredmény és maximális gazdaságosság mellett. Az adagolómodulok garantálják a tisztító- és öblítőszerek hatékony felhasználását, miközben a vízelőkészítő rendszerek optimalizálják a mosogatás eredményét.
Univerzális alkalmazási lehetőségek

Rugalmas felállítási és beépítési lehetőségek

Tökéletes aláépítési lehetőségek konyhabútorokban: a professzionális frissvíz rendszerű mosogatógépek gond nélkül beépíthetők a konyhai szerelvényekbe. Az átfogó tartozékkínálat mindenfajta beépítési adottságnál messzemenően lehetővé teszi a hozzáalakítást és a szabad felállításhoz szükséges átalakítást.
Nagyon magas szintű higiénia

Frissvíz rendszerű mosogatógép

A frissvíz rendszerű mosogatógépek minden fázis után vízcserét hajtanak végre. Ezt követi az alapos utánöblítés a mosogatnivalóhoz igazított hőmérsékleten. Ez az eljárás tökéletes mosogatási eredményeket és nagyon magas higiéniás standardot garantál, mely lényegesen túlmegy az ipari mosogatógépekre vonatkozó követelményeken. A Miele Professional frissvizes mosogatógépek ugyanakkor rövid lefutási időkkel és a lehető legmagasabb gazdaságossággal tűnnek ki. Az akár napi 40 mosogatási ciklus mellett a frissvizes mosogatórendszer gazdaságosabban dolgozik a tartályos rendszernél.
Fejlesztések a tökéletes eredményekért

Innováció a legmagasabb szinten

Több, mint 120 éve hajt bennünket előre mottónk, az „Immer Besser“, hogy egyedülálló megoldásokat kínáljunk önnek. Így a Miele világmárka magas szintű innovációs ereje szinte már szállóigeként jelenti a gyakorlatorientált termékeket, amelyek maximális gazdaságossággal és tökéletes eredményekkel tűnnek ki. A Miele Professional mérnökei sok időt és energiát fektetnek az innovatív készülékjellemzők fejlesztésébe, amelyek megkönnyítik az ön napi munkáját. A tökéletes tisztítási eredmények mellett például a frissvizes mosogatórendszer is magas higiéniás szintet biztosít két szinten való egyidejű mosogatás mellett.
Ragyogó csillogás egyetlen kézmozdulattal

Tank rendszerű mosogatógépek

A tank rendszer különleges ereje az extrém rövid lefutási időkben rejlik. Mivel a víz hőmérséklete tartósan 65 °C-on marad, a mosogatógép bármikor azonnal bevethető. Az utánöblítés friss vízzel történik, mely ezen kívül segíti a tartályvíz regenerálását. Ily módon a tartályos mosogatógépek mosogatásonként rendkívül alacsony vízfogyasztást biztosítanak. A rövid lefutási időknek köszönhetően a kiváló mosogatási eredmények mellett tökéletes választásnak bizonyulnak minden olyan konyhába, ahol legalább egyes fázisokban nagy mennyiségű mosogatnivaló átfutásával kell számolni.