Ipari mosogatás technológia

KezdőoldalTermékekMosogatástecnológia​

Minden kihívásra felkészülve

Első osztályú tisztaság a poharak, edények és evőeszközök számára – a Miele Professional mosogatógépeket robusztus használatra tervezték, és lenyűgöző eredményeket nyújtanak. A 360PRO rendszermegoldással minden kihíváshoz tökéletesen illeszkedő alkatrészeket kap egyetlen forrásból.

Termékújdonságok

A Miele Professional egyenlő az innovációval. Tekintse meg most legújabb termék újdonságainkat, és találja meg a megfelelő megoldást az ön kihívásaira.

Miért a Miele Professional mosogatástechnika?

Higiénikus biztonság

DIN EN 17735 szerinti minőségi tanúsítvány

A DIN EN 17735 szabvány európai szinten határozza meg a mosogatógépekre vonatkozó higiéniai követelményeket. A szabvány 2023 februárjában lépett hatályba, és Németországban a korábbi nemzeti szabványok, a DIN 10510, 10511 és 10512, valamint a DIN SPEC 10534 helyébe lép.

Higiénikus biztonság

DIN EN 17735 szerinti minőségi tanúsítvány

A DIN EN 17735 európai szabvány azoknak a mosogatógépeknek a gyártóinak és használóinak szól, amelyeket kereskedelemben élelmiszerekkel érintkező edények tisztítására használnak, pl. kávézókban, éttermekben, étkezdékben, kórházakban, snack bárokban és bárokban. Ismerteti a mosogatógépek tervezésének, kivitelezésének és üzemeltetésének higiéniai követelményeit, és különösen tájékoztatást ad a felhasználónak a higiénikus és szakszerű üzemeltetésről, a mosogatnivaló tisztításáról és fertőtlenítéséről, valamint a gépek ápolásáról és karbantartásáról. Minden Miele Professional mosogatógépen megtalálható a „Ellenőrzött higiéniai minőség“ tanúsítvány, amely megerősíti a DIN EN 17735 szabványon alapuló típusvizsgálat higiéniai követelményeinek való megfelelést.
Biztonság a használat során

Megfelel a gépekről szóló irányelvnek

A gépekről szóló (2006/42/EK) irányelv átfogó biztonsági előírásokat fogalmaz meg az ipari készülékekre vonatkozóan. Ezek az előírások a kezelő személyek napi munkavégzés közbeni teljes körű védelmét hivatottak biztosítani. A Miele Professional készülékek teljes mértékben kielégítik ennek a fontos irányelvnek a követelményeit.
Strapabíró és hosszú élettartalmú

Megbízható minőség

Egy igényes munkanap olyan termékekre lehet szükség, amelyekre mindig 100%-ig lehet támaszkodni. Ennek a megbízhatóságnak a garantálása érdekében minden Miele Professional készüléket széles körű minőségi teszteknek és rendkívül alapos végső ellenőrzésnek vetünk alá. Ezek a folyamatos és szigorú minőségellenőrzések fontos részét képezik a Miele Professional által támasztott magas fokú minőségi követelményeknek. Ezenkívül a gyártás lehető legnagyobb mértékű felügyelete érdekében a legfontosabb alkatrészeket házon belül gyártják. Az eredmény egy kivételesen magas szintű vertikális integráció: fémöntöde, műanyag alkatrészek gyártása, motorfejlesztés és elektronikai gyártás – a Miele ezeket a gyártási lépéseket mind maga végzi, és így minden területen szilárdan kézben tudja tartani a minőséget.
Pénzügyi szolgáltatások

Testre szabott ajánlatok

A Miele Professional ipari készülékek előnyeit kezdettől fogva élvezheti. Az innovatív technológiával felszerelt, nagy teljesítményű készülékeken kívül átfogó ügyfélszolgálati és tanácsadási szolgáltatások: a rugalmasan alakítható finanszírozási lehetőségekkel Ön is rövid időn belül élvezheti a legendás Miele minőséget. 
Tökéletes komplett megoldások

Tartozékok az optimális munkafolyamatokhoz

A munkafolyamatok optimalizálhatók és egyszerűsíthetők a megfelelő tartozékokkal. Ennek eredményeként mind a hatékonyság, mind a gazdaságosság nő. A Miele Professional a tartozékok széles választékát kínálja a legkülönfélébb követelményekhez – tökéletesen az igényeihez illeszkedve. Az eredeti Miele tartozékokat kifejezetten a Miele készülékekhez fejlesztették ki a legjobb eredmények biztosítása érdekében.
Tökéletes fenntarthatóság

Kiváló hatékonyság és gazdaságosság

Maximális teljesítőképesség kiemelkedő hatékonysággal és gazdaságossággal – a látszólag ellentétes igények párosítása a Miele Professional rendszermegoldásainak egyik fő jellemzője. Készülékeink és eljárásaink alacsony víz-, áram- és vegyszerigényűek, innovatív programjaink pedig kiváló előkészítési eredményt produkálnak az anyagok lehető legnagyobb fokú kímélése mellett. Az élenjáró technológiák kiemelik a termékeink, például az erőforrásokat kímélő rendszerek hatékonysága iránti elköteleződést. Újabb gazdaságossági előny: minőségi anyagfelhasználásának és -megmunkálásának köszönhetően a Miele Professional készülékei hosszú élettartammal rendelkeznek.