Tartozékok

Széles termékválaszték minden mosogatnivalóhoz:

kosarak, betétek és a vízelőkészítés biztosítják

a tökéletesen összehangolt folyamatokat.

139 Termékek

Több tartozék mosogatógépeinkhez

Tökéletes komplett megoldások az ön mosókonyhájába

Tartozékok az optimális munkához a mosogatás során

A megfelelő tartozékok megkönnyítik a napi munkát. A talapzatok például optimális ergonomikus kezelhetőséget biztosítanak a gép be- és kirakodásakor. Az adagolórendszerek biztosítják a tökéletes adagolást. A legjobb tisztítási eredmények és a biztonságos tartás érdekében a mosogatnivaló optimálisan rögzül a kosarakhoz és betétekhez. Ezeket és más eredeti Miele tartozékokat kifejezetten a Miele készülékekhez fejlesztettük ki, hogy a lehető legjobb eredményeket biztosítsuk Önnek.
Professzionális igényeket kielégítő ipari technika

Műszakilag a legmagasabb szinten

Az innovatív, robusztus ipari technikával felszerelt és a háztartások igényeit messze meghaladó, mosogatnivalóra szabott programokkal rendelkező Miele Professional mosógépek teljes mértékben ipari felhasználásra készültek. A sokoldalú speciális csatlakozók és a nagy teljesítményű fűtőtestek rövid lefutási időt garantálnak optimális tisztítási eredmény és maximális gazdaságosság mellett. Az adagolómodulok garantálják a tisztító- és öblítőszerek hatékony felhasználását, miközben a vízelőkészítő rendszerek optimalizálják a mosogatás eredményét.
Univerzális alkalmazási lehetőségek

Rugalmas felállítási és beépítési lehetőségek

Tökéletes aláépítési lehetőségek konyhabútorokban: a professzionális frissvíz rendszerű mosogatógépek gond nélkül beépíthetők a konyhai szerelvényekbe. Az átfogó tartozékkínálat mindenfajta beépítési adottságnál messzemenően lehetővé teszi a hozzáalakítást és a szabad felállításhoz szükséges átalakítást.
Fejlesztések a tökéletes eredményekért

Innováció a legmagasabb szinten

Több, mint 120 éve hajt bennünket előre mottónk, az „Immer Besser“, hogy egyedülálló megoldásokat kínáljunk önnek. Így a Miele világmárka magas szintű innovációs ereje szinte már szállóigeként jelenti a gyakorlatorientált termékeket, amelyek maximális gazdaságossággal és tökéletes eredményekkel tűnnek ki. A Miele Professional mérnökei sok időt és energiát fektetnek az innovatív készülékjellemzők fejlesztésébe, amelyek megkönnyítik az ön napi munkáját. A tökéletes tisztítási eredmények mellett például a frissvizes mosogatórendszer is magas higiéniás szintet biztosít két szinten való egyidejű mosogatás mellett.