Két kéz színes játékkal játszik.

Megoldások óvodák, általános iskolák, egyetemek, kollégiumok számára

Tisztaság és higiénia – megbízhatóan, gyorsan, hatékonyan

Az óvoda, a bölcsőde, általános iskolák, egyetemek és kollégiumok, illetve az egyéb gyermekgondozási intézmények olyan helyek, ahol a legkisebbek, a gyermekek és a fiatalok biztonságban, nyugalomban és jól érezhetik magukat. A közös konyha, a pihenősarkok és a hálóhelyiségek higiéniai biztonságáról a Miele Professional rendszermegoldásai gondoskodnak. Szó szerint csírájában fojtják el a kórokozókat és a fertőzésforrásokat – a higiénikus tisztaságért apróságaink egészségének védelmében.

Találja meg a tökéletes megoldást

A Miele Professional koncepció óvodák és iskolák számára

Abszolút takarítási higiénia

Amikor a higiénia számít – kihívások az óvodákban és iskolákban

Saját mosoda

A Miele Professional készülékekkel felszerelt saját mosodával sok előnyt élvezhet

Szerviz

Tudta, hogy a Miele ügyfélszolgálata az évek során folyamatosan a legjobb minősítést kapta a kiemelkedő teljesítményért?

Gyerekek játszanak a labdafürdőben.

Egyszerűen biztonságos: higiéniai intézkedések az oktatási intézményekben

Akár az iskolai menzán, akár az óvodában: a higiéniának megbízhatónak kell lennie! Sokféle ember és gyermek találkozik ezeken a helyeken. Biztosítani kell, hogy minden mosogatnivaló higiénikusan tiszta legyen. A higiénikus előkészítés segít csökkenteni vagy elkerülni a fertőzéseket.

Javasolt termékek

Óvodák és bölcsődék számára készült speciális készülékeink megalapozzák a higiénés szempontból kifogástalan tisztítási eredményeket. Találja meg az ideális termékeket az egyéni igényeihez.

Egyéni tanácsadásra van szüksége?

Tanácsra van szüksége a higiénia optimális betartásához vagy csökkenteni szeretné gazdasági költségeit? Személyre szabott megoldásokat kínálunk Önnek. Lépjen velünk kapcsolatba!

Médiák és letöltések
Kövessen bennünket