Professzionális labortechnika

KezdőoldalTermékekLabortechnológia​

Egyértelmű döntés az analízis-tiszta laboratóriumi edények mellett.

Analízis-tiszta laboratóriumi üveg-előkészítés – a Miele Professional négy évtizede hoz létre innovációs mérföldköveket a laboratóriumi üvegek hatékony és biztonságos gépi előkészítése terén. Az ideális tisztítási eredményt nyújtó rendszermegoldás kiemelkedő anyagkímélést és gazdaságosságot biztosít a laborokban.

Termékújdonságok

A Miele Professional egyenlő az innovációval. Tekintse meg most legújabb termék újdonságainkat, és találja meg a megfelelő megoldást az ön kihívásaira.

Miért a Miele Professional labortechnika?

Robusztus és hosszú élettartalmú

Megbízható minőség

A munkában töltött hétköznapok olyan termékeket igényelnek, amelyekben bármikor 100 %-ig megbízhatunk. Az ilyen fokú megbízhatóság garantálása érdekében átfogó minőségvizsgálatoknak és nagyon alapos végellenőrzésnek vetjük alá az összes Miele Professional készüléket és ezek valamennyi komponensét. A kiküldés, illetve helyszíni szerelés engedélyezése csak az összes ilyen gyári teszt sikeres elvégzése után történik meg. A folyamatos és szigorú minőségvizsgálat a Miele Professional saját magával szemben támasztott magas szintű minőségigényének fontos alkotóeleme. Ez az igény már az egyes alkatrészek gyártása során fellép és ennek eredménye a gyártás rendkívüli mélysége: a Miele saját maga végzi a fémek megmunkálását, a műanyag alkatrészek gyártását, a motorok és szivattyúk fejlesztését, valamint az elektronikai egységek gyártását, így minden területen stabilan kézben tartja a minőséget. 
Tökéletes fenntarthatóság

Kiváló hatékonyság és gazdaságosság

Maximális teljesítőképesség kiemelkedő hatékonysággal és gazdaságossággal – a látszólag ellentétes igények párosítása a Miele Professional rendszermegoldásainak egyik fő jellemzője. Készülékeink és eljárásaink alacsony víz-, áram- és vegyszerigényűek, innovatív programjaink pedig kiváló előkészítési eredményt produkálnak az anyagok lehető legnagyobb fokú kímélése mellett. Az élenjáró technológiák kiemelik a termékeink, például az erőforrásokat kímélő rendszerek hatékonysága iránti elköteleződést. Újabb gazdaságossági előny: minőségi anyagfelhasználásának és -megmunkálásának köszönhetően a Miele Professional készülékei hosszú élettartammal rendelkeznek.
Pénzügyi szolgáltatások

Testre szabott ajánlatok

A Miele Professional készülékek és tartozékok előnyei a kezdetektől fogva – már a beruházás tervezése során is – kiaknázhatók. A Miele ügyfélszolgálati és tanácsadási szolgáltatásai igény esetén személyre szabott és rugalmasan alakítható finanszírozási lehetőségekkel Ön is rövid időn belül élvezheti a közmondásba illő Miele minőséget. 
Végig jó kezekben

Tervezés és telepítés – Miele kezdettől fogva

A Miele már az új készülék felállítása előtt átfogó tanácsadással áll rendelkezésére. Ennek része az aktuális és a jövőbeli kapacitási igények meghatározása, és az átfogó gazdaságossági tanácsadás is. A kiterjedt projekteknél pedig még többet profitálhat a sok évnyi tapasztalattal rendelkező Miele partnerségéből. Szakembereink tervezőit és építészeit szerelési rajzokkal segítik, igény esetén koordinálják a különböző szakágakat, és elvégzik a tervek egyeztetését a többi szolgáltatóval, pl. az IT-infrastruktúra vagy a funkcionális bútorok beépítése kapcsán. 
Megoldás-rendszerek a tökéletes eredményekért

Elemzésre kész laborüvegek

Tisztító- és fertőtlenítőkészülékekkel, speciális előkészítési eljárásokkal és optimalizált tartozékokkal a Miele Professional átfogó rendszermegoldásokat kínál a különféle laborüvegek elemzéshez szükséges tisztaságának biztosítására. A rendszermegoldások még jelentős mértékű szerves, szervetlen és fizikai kémiai, biológiai szennyeződések, valamint mikrobiológiai, kórházi laboratóriumokban, gyógyszeriparban, élelmiszeriparban, valamint kozmetikai iparban történő igénybevétel mellett is reprodukálható eredményt tesznek lehetővé.
Megbízható partner

Ez a Miele - szolgáltatással

A Miele Professional kimagasló minőséget jelent – a szerviz terén is. Az ügyfélszolgálat teljes lefedettséget biztosító szerelői hálózata 24 órán belül képes eleget tenni a helyi javításoknak. A Miele számos ellenőrzést is kínál, amelyek végrehajtására a készülék életciklusának különböző időpontjaiban kerül sor. Speciálisan képzett technikusok vizsgálják a folyamatokat a jogszabályok, a szabványok által előírt követelmények, valamint az adott országban érvényes ajánlások szerint. A szállított anyagoknak köszönhetően már az ügyféllel való első találkozás alkalmával megoldható a szervizelési esetek mintegy 90%-a. A Miele ügyfélszolgálatai évek óta páratlanul kimagasló szolgáltatásokat nyújtanak.

Megbízható partner

A Miele Professional a szolgáltatások terén is új mércéket állít fel. A Miele gyári vevőszolgálata nem véletlenül kap évek óta kitüntetést a kiemelkedő ügyfélszolgálati teljesítményéért. Vevőszolgálati technikusaik kiterjedt hálózata révén a helyszíni szerviz rendszerint 24 órán belül megvalósítható, ahol a probléma a magukkal vitt anyagoknak köszönhetően az összes javítási eset 90 %-ában már az első látogatáskor orvosolható. A hiányzó pótalkatrészek általában már másnapra rendelkezésre állnak. A Miele a működőképes pótalkatrészekre max. 15 évnyi szállítási garanciát vállal. Az igényeknek megfelelő karbantartási és üzembe állítási opciókat tartalmaz, különféle szervizszerződések elejét veszik az üzemzavaroknak és növelik a készülékek értékét. Speciálisan képzett technikusaink alkalmazás technológiai szaktanácsadással állnak rendelkezésére, és segítenek ipari készülékeit az egyedi felhasználói folyamatokhoz hozzáigazítani. Emellett átfogó tanácsadást is nyújtunk már az új készülékek megvásárlása előtt is. Szakembereink segítenek a kapacitási igény felmérésében és támogatást nyújtanak a tervezésben az átfogó gazdaságossági számításokkal együtt.
A legjobb ajánlásokkal

Duran Group

A Miele Professional a Duran laborüvegeket ajánlja, a Duran csoport pedig a Miele tisztító- és fertőtlenítőkészülékeivel teszi ugyanezt: a minőségi laborüvegek kémiai tulajdonságainak megőrzése döntő fontosságú azok értékmegőrzése szempontjából, mivel a tartósság a kímélő tisztítási módszerek mellett az üvegek korróziójának minimálisra csökkentését is biztosítja. Kiemelkedő kémiai tulajdonságainak köszönhetően a DURAN® laborüvegek különösen sokrétű felhasználást tesznek lehetővé, garantálva azok hosszú élettartamát.