Nagyterű laboratóriumi mosogatógép

Plusz teljesítmény, felhasználóbarátság és biztonság: a nagyterű laboratóriumi mosogatógépek meggyőznek az analízis-tiszta előkészítésről, nagy kapacitás mellett.

KezdőoldalTermékekLabortechnológia​Nagyterű laboratóriumi mosogatógép

15 Termékek

Bővebben a nagyterű laboratóriumi mosogatógépekről

360PRO az ön laboratóriumához

Teljeskörűellátás

A 360PROD készülékkel a Miele Professional átfogó megoldáscsomagot kínál a laborüvegek hatékony és gazdaságos előkészítésére. A sokéves tapasztalatnak és a szakértőkkel történő együttműködésnek köszönhetően megoldásaink az előkészítés összes döntő tényezőjét lefedik: nagy teljesítményű berendezések, tökéletesen harmonizált folyamatvegyszerek, teljeskörű ügyfélszolgálat, valamint átfogó, a helyszínre utazó szakemberek által biztosított tanácsadói szolgáltatások. Mivel a technikát és a know-how-t is mi bocsátjuk rendelkezésre, azok tökéletes összhangja is megvalósul. Az eredmény egy különösen zökkenőmentes, anyagkímélő és gazdaságos előkészítés. Az adminisztrációs teher egészen a készüléktechnikától a tervezésen át a pénzügyi támogatásig szintén optimizálásra kerül, mivel a Miele kompetens partnerként áll az ön rendelkezésére.
Az adott célra tökéletesen megfelelő vegyszerek

Hibátlan eredmények

A berendezések és eljárások mellett a folyamatokhoz használt vegyszerek is kritikus fontosságú tényezőt képviselnek a tisztításban és fertőtlenítésben. Feladatuk nagy igényeket támaszt: a szennyeződéseket el kell távolítani, a csírákat semlegesíteni, míg az előkészítendő eszközöket, - pl. az értékes laborüvegeket - a legmesszebbmenőkig kímélni kell. A Miele Professional specifikus és hatékony tisztító-, semlegesítő- és utánöblítőszereket bocsát a laboratóriumokban dolgozók rendelkezésére. Minden vegyszert tökéletesen az adott anyaghoz és a Miele Professional tisztító- és fertőtlenítőberendezéseihez terveztünk. Ezért ajánlják a vezető orvosieszköz- és üveggyártók a Miele Professional eszközeit az előkészítéshez.
Fejlesztés a tökéletes eredményekért

Innováció a legmagasabb színvonalon

A Miele Professional több mint 60 éve fejleszt magas minőségű tisztító-, fertőtlenítő- és sterilizálórendszereket orvosi műszerek, laborüvegek és ipari alkatrészek számára. Ezen idő alatt nem csak magas minőségi követelményeinknek köszönhetően nőttük ki magunkat a világ egyik vezető vállalatává. Kitűnő hírnevünket különösen élénk innovációnknak is köszönhetjük. A Miele Professional mérnökei a jövőben is sok időt és energiát szentelnek a fogorvosi, orvosi, laboratóriumi és ipari előkészítést előmozdító, új fejlesztések kidolgozására, a felhasználók javára.