Megoldások a létesítményüzemeltetéshez

Elsőosztályú előkészítés és kíméletes mosás

A modern épülettakarítók magas követelményeket támasztanak az alapos takarítással, a biztonságos higiéniával és minden munkafolyamat gazdaságosságával szemben – ezért fejlesztettük ki a MOPSTAR mosógépeket, amelyek speciális programjaikkal tökéletes eredményt biztosítanak. A közismert Miele minőség gyors és zavartalan munkát biztosít. Mosodai mosógépeink nagy hatékonyságú programokkal rendelkeznek az épülettakarításhoz használt különféle textília-típusokhoz, így pl. felmosófejekhez és törlőkendőkhöz. Ezek egy olyan rendszermegoldás központi elemei, amely magába foglalja a gondosan összehangolt tartozékokat, valamint a széles körű tanácsadást és szolgáltatásokat is.

Találja meg a tökéletes rendszer-megoldásokat

Magasfokú követelmények az alapos tisztítással és biztonságos higiéniával szemben

Miele speciális programok

Egyszerűbb vagy kényelmesebb nem is lehetne: a Mopstar mosodai mosógépek egyedileg kifejlesztett speciális programokkal rendelkeznek

Tökéletesen személyre szabott technológia

A dolgos hétköznapok követelményeihez kifejlesztve garantálják a felmosófejek, törlőkendők, munkaruhák és egyéb textíliák tökéletes elkészítését.

Szerviz

Tudta, hogy a Miele ügyfélszolgálata az évek során folyamatosan a legjobb minősítést kapta a kiemelkedő teljesítményért?

Egy épülettakarító felmosófejekkel tölti meg a Miele Professional mosógépet.

Fertőtlenítő előkészítés: higiéniai intézkedések az épülettakarításban

A takarítással és fertőtlenítő takarítással az épülettakarítók jelentősen hozzájárulnak a fertőzések megelőzéséhez – különösen az olyan higiéniailag érzékeny területeken, mint a kórházak, élelmiszerüzletek vagy önkormányzati létesítmények. A fertőtlenítő takarítás fokozott védelmet biztosít. Ez csak akkor lehetséges, ha a takarításhoz használt textíliákat is szakszerűen fertőtlenítik.

Javasolt termékek

Találja meg az ideális termékeket, amelyek a legmagasabb minőségi követelményeknek is megfelelnek. A tengerészeti és nyílt tengeren alkalmazott készülékeket úgy építik, hogy ellenálljanak a kemény dolgos hétköznapoknak.

Egyéni tanácsadásra van szüksége?

Szeretné növelni a napi előkészítés minőségét vagy csökkenteni a ráfordítás költségeit? Személyre szabott megoldásokat kínálunk: lépjen velünk kapcsolatba!

Médiák és letöltések
Termékinformációk
Kövessen bennünket