Megoldások irodák & ügynökségek számára

Intenzív hétköznapok

Akár a csapatban, akár ügyféltalálkozókon: az irodákban és ügynökségeknél sokan jönnek össze, kávéznak és együtt esznek az ebédszünetben. A Miele Professional nagy teljesítményű megoldásokat kínál a mindennapi munkavégzés magas higiéniai követelményeihez. A hagyományos háztartási készülékeknél ez csak korlátozottan lehetséges: a zajszintjüktől eltekintve számos háztartási készüléket nem állandó használatra terveztek. Hosszú távon ez a hátrány a teljesítményben is megmutatkozik.

Találja meg a tökéletes rendszer-megoldásokat

Kiváló minőségű eredmények – gyorsan és megbízhatóan

Megoldások az edények gyors tisztításához

Az idő pénz és az első benyomás számít. Aki ezeket a vezérelveket követi a mindennapi munkájában, annak a gondoskodás nem érhet véget az edények előkészítésével.

Szerviz

Tudta, hogy a Miele ügyfélszolgálata az évek során folyamatosan a legjobb minősítést kapta a kiemelkedő teljesítményért?

Munkatársak beszélgetnek maszkban egy tárgyalóban.

A jó tisztaságérzésért: higiéniai intézkedések irodák és ügynökségek esetén

Bárhol, ahol sok ember jön össze, fontos, hogy higiénikus legyen a mosogatás és figyeljen a tiszta levegőre – az ügyfelek vagy a saját alkalmazottai számára. Az edények higiénikus előkészítése és a levegő tisztítása segít csökkenteni vagy elkerülni a fertőzéseket.

Javasolt termékek

Találja meg az ideális termékeket, amelyek a legmagasabb minőségi és higiéniai követelményeknek is megfelelnek. A készülékek optimálisan alkalmasak az irodák és ügynökségek hosszú munkanapjaihoz.

Egyéni tanácsadásra van szüksége?

Szeretné növelni a napi takarítás minőségét vagy csökkenteni a gazdasági költségeit? Személyre szabott megoldásokat kínálunk: lépjen velünk kapcsolatba!

Médiák és letöltések
Kövessen bennünket