Miele experience center

Miele Experience Center Budapest – Alsó Törökvész út

Cím

1022 Budapest
Alsó Törökvész út 2.

 

Telefonszám:  +36 1 880 6400

 

Nyitvatartás

Hétfő-Péntek 9:00-18:00
Szombat: 10:00-14:00

 

 

Útvonaltervezés a Google térképen

 

 

Kedves Vásárlóink!

Üzletünk hamarosan a BEM Centerbe (1027 Budapest Bem József u. 1/B.) költözik. A pontos dátumról és részletekről a "Tovább" gombra kattintva tájékozódhat.

 

Fedezze fel a Miele világát!

Fedezze fel az inspiráló budapesti Miele Experience Centert, amely az innovatív Miele háztartási készülékek széles választékát kínálja. Térképezze fel a Miele stílusos és sokoldalú készülékeit tanácsadóink segítségével, legyen szó egy teljes konyha felszereléséről, vagy a padló- és textilápolásról. Akár egyetlen készüléket, akár szélesebb választékot keres, szakképzett és barátságos csapatunk hasznos információkkal segíti Önt a döntésében, miközben élvezheti a frissen készített Miele kávét vagy teát. A Miele Központi Bemutatótermében a kiválasztott készülékeket közvetlenül a gyártótól vásárolhatja meg.

Tesztelje készülékeinket, és élje át a kulináris élményeket a Miele Főzőiskola eseményein.

Fedezze fel készülékeinket Miele Experience Centerünkben!

Új Duoflex HX1 vezeték nélküli porszívó

Nagy teljesítményű Digital Efficiency motorral a hatékony tisztításért, SpeedLock rendszerrel a gyors váltásért a komplett készülékről a kézi egységre. Click2Open-nel a portartály és az előszűrő higiénikus kiürítéséhez. Tökéletesen illeszkedik otthona designjába!

TwinDos mosógépek automatikus adagolással

Érjen el tökéletes eredményt minden alkalommal. Az innovatív TwinDos® adagolórendszernek köszönhetően az integrált UltraPhase 1 és 2 mosószer adagolása teljesen automatikusan történik.

Miele rendezvények

Tervezze meg velünk konyhai készülékeit, látogasson el a Miele főzőeseményeire. A Miele csúcsminőségű konyhatechnológiájának és a legjobb minőségű alapanyagoknak köszönhetően egy olyan gasztronómiai kiránduláson vehetünk részt, amit a legjobb éttermek nyújtanak. Textilápolási workshopjainkon pedig megismerheti innovatív mosó- és szárítógépeink működését.

Miele Experience Centerünkben elérhető szolgáltatásaink

Személyes konzultáció és vásárlás

Ismerje meg készülékeinket üzletünkben, és vásárolja meg az igényeinek leginkább megfelelő készüléket.

Bemutatók és tippek

Senki sem ismeri jobban készülékeinket, mint Miele szaktanácsadóink. Tanulja meg tőlük, mi teszi a különbséget, és próbálja ki a készülékeket saját maga!

Főzőiskolák

Szeret főzni? Mi is! Foglaljon időpontot főzőiskoláinkra, és fejlessze főzési készségeit.

Ingyenes házhozszállítás

Budapest 30 km-es körzetében nagygépeinket ingyenesen otthonába szállítjuk.

Régi készülék elszállítása és új készülék beszerelése

Régi készüléke cseréjét problémamentesen megoldjuk. Válassza ingyenes átvételi szolgáltatásunkat, és szereltesse be szakszerűen az újat.

Kiterjesztett garancia

Maximális biztonságban szeretné tudni új készülékét? A garanciahosszabbítással lehetősége van arra, hogy a 2-3 éves gyártói garancián belül akár 125 hónapra  is meghosszabbítsa Miele készülékeinek garanciáját.

Könnyű megközelíthetőség

Kényelmesen leparkolhat autójával a Miele Experience Centerünk melletti parkolónkban.

VAGY

Tömegközlekedéssel a 4-es/6-os villamossal majd azt követően a 11/111-es busszal érhető el üzletünk.

Miele Experience Center Budapest – Alsó Törökvész út

Látogasson el 2.kerületi üzletünkbe!

 

 

Tapasztalja meg a Miele világát üzleteinkben!

Magyarországon 3 Miele Experience Center üzletünk található, ahol megvalósíthatja álomkonyháját vagy megtervezheti textilápolási készülék összeállítását nyugodt és inspiráló környezetben. Kiváló kávéval és tanácsokkal várják önt szaktanácsadóink. Tekintse meg stílusos környezetben a legújabb és leginnovatívabb Miele készülékeinket!

Miele Experience Center Debrecen

Élje át a Miele világát!

Miele Experience Center Budapest – Allee

Élje át a Miele világát!