Így találja meg a megfelelő sütőt

Szeretne egy új sütőt vásárolni, azonban nem tudja, hogyan is kezdjen neki? Használja vásárlási tanácsadónkat az ön igényeinek és elvárásainak megfelelő modell megtalálásához. Ehhez csupán néhány rövid kérdést kell megválaszolnia.

 

Vásárlási tanácsadónk segít a választásban

 

Válaszolja meg vásárlási tanácsadónk néhány rövid kérdését az ön sütőkkel kapcsolatos igényeiről, és megkeressük önnek azt a készüléket, amelyik a leginkább illik a konyhájába.

 

• Melyik sütő illik a legjobban a konyhájába? A sütőt főzőlappal együtt kombinálva tervezi vagy csak egy beépíthető sütőt szeretne? Esetleg igényeinek a mikrohullámú üzemmódal kombinált sütő felelne meg leginkább?

 

• Melyik kialakítás és kezelési mód a legmegfelelőbb az ön számára? Sütőink – a klasszikus és minimalista stílustól kezdve egészen az üveggel és nemesacéllal díszített modellekig – bármilyen designhoz illenek. A kezelőelemek terén is mindenki megtalálja a kedvére valót: nagy érintőkijelző, süllyeszthető forgatógomb vagy szenzoros vezérlés az üzemmódok és a beállítások kiválasztásához.

 

• Milyen funkciók és beállítások fontosak az ön számára? A Miele sütők számtalan opciót és funkciót kínálnak: pontos időzítőt például a húsokhoz, egy kifejezetten szaftos vagy ropogós ételek elkészítéséhez kialakított üzemmódot és egy speciális pirolitikus rendszert, amely segítségével gyerekjáték a tisztítás – hogy csak néhányat említsünk.

 

Fedezze fel sütőink és a kapcsolódó termékek teljes kínálatát

Mikrohullámú üzemmóddal kombinált sütők

Tartozékok