Így találja meg háztartásához a legmegfelelőbb vasalókészüléket

Szeretne egy új vasalókészüléket vásárolni, azonban nem tudja, hogyan is kezdjen neki? Használja vásárlási tanácsadónkat az ön igényeinek és elvárásainak megfelelő vasalórendszer megtalálásához. Ehhez csupán néhány rövid kérdést kell megválaszolnia.

 

Vásárlási tanácsadónk segít a választásban

 

Miután megválaszolt néhány kérdést a vasalási szokásaival kapcsolatban, vásárlási tanácsadónk megkeresi önnek azokat a modelleket, amelyek a leginkább megfelelnek az egyéni igényeinek.

 

• Melyik vasalórendszer illik az ön háztartásába? Egy kézi gőzölővel ellátott kompakt gőzös vasalórendszerre van szüksége a ruháihoz, esetleg egy speciális vasalóasztalra és egy vasalóasztal-huzatra vagy egy számtalan különböző textília vasalására alkalmas vasalógépre? Vásárlási tanácsadónk segít önnek megtalálni a megfelelő modellt.

 

• Mennyi gőzre van szüksége? Néhány modell a ruhák gyűrődéseinek tökéletes kisimításához akár 4 barral több nyomásra is képes. A gőz gőzlöket vagy tartós gőz formájában akár a vastag, sűrű szövésű anyagokon is áthatol.

 

• Melyik funkciók és tulajdonságok fontosak az ön számára? Vasalórendszereink számtalan opcióval rendelkeznek, például a ruhát a megfelelő helyen tartó aktív szívórendszerrel, a ruhák gőzzel való felfrissítésének lehetőségével vagy egy kiegészítő víztartállyal, ami mindig a megfelelő szinten tartja a gőzölési teljesítményt.

 

Fedezze fel vasalókészülékeink és a kapcsolódó termékek teljes kínálatát

Vasalókészülékek teljes kínálata

Alkatrészek

Tartozékok