• Ingyenes szállítás 30.000 Ft-ot meghaladó tartozékrendelés esetén.

Beépíthető páraelszívók

A Miele kihúzható, aláépíthető, és közéépíthető páraelszívói alkalmasak a konyhai felső szekrényekbe és azok alá történő klasszikus beépítésre. A kürtőbe építhető páraelszívók gyakorlatilag korlátlan tervezési szabadságot biztosítanak. Ideálisak egyedi megoldásokhoz, mint például a vidéki stílusú konyhákra jellemző tégla kandallókba történő telepítéshez.

Beépíthető páraelszívók

Minden beépítési adottsághoz a megfelelő megoldás

A beépíthető páraelszívók csoportjába tartoznak a Miele kihúzható páraelszívók, a beépíthető elszívók, a ​kürtőbe építhető páraelszívók és a közéépíthető elszívók. Az ebbe a kategóriába tartozó páraelszívók alkalmasak a beépített szekrények alá és beépített szekrényekbe, valamint az elszívó és keringtetéses megoldásokba való beépítéshez.

A termékekhez

Több megtekintése

Bezárás

A készülékek szélessége

Milyen széles legyen egy páraelszívó?

Milyen szélesnek kell lennie a páraelszívónak? Ez egyrészt a főzőlap szélességétől függ, és természetesen a konyhája adta helykínálattól. Vegye figyelembe, hogy a páraelszívónak valamivel szélesebbnek kell lennie, mint a főzőlapnak. Csak ekkor tudja a páraelszívó a felszálló gőzöket és párát befogni, és teljes hatást kifejteni. Ha ehhez nem áll elég hely rendelkezésre, akkor a páraelszívónak legalább olyan szélesnek kell lennie, mint az alatta elhelyezkedő főzőlapnak.

A termékekhez

Több megtekintése

Bezárás

Üzemmódok

Minden helyi adottsághoz a megfelelő üzemmód

A Miele intelligens technológiával optimális klímát teremt a helyiségben – bármely konyhai adottság esetén.

A termékekhez

Több megtekintése

Bezárás

Mozgásban a Miele páraelszívók

Minden munkahelyzethez megfelelő pozíció

Kiváló ergonómia, rendkívül hatékony elszívás és tökéletesen beépül a konyha elrendezésébe – a Miele technológiája valóban elbűvölő.

A termékekhez

Több megtekintése

Bezárás

    • A műszaki változtatások jogát fenntartjuk. A rendelkezésre bocsátott információk helytállóságáért semmilyen felelősséget nem vállalunk.