• Ingyenes szállítás 30.000 Ft-ot meghaladó tartozékrendelés esetén.

Hűtők, fagyasztók és bortemperáló hűtők tartozékai

A Miele hűtők, fagyasztók és bortemperáló hűtők tartozékait méret és funkció tekintetében kifejezetten ezekhez a készülékekhez tervezték, és sokoldalú használatot biztosítanak készülékei számára.

Takarítson meg energiát és helyet

Hűtők, fagyasztók és borhűtők optimális használata

A hűtő és fagyasztószekrények nincsenek mindig egyformán tele. A fontos események és az ünnepnapok előtt a szokásosnál is több dolgot kell elhelyezni a hűtőben. Az olyan tartozékokkal, mint pl. a palacktárolók, értékes helyet nyerhet, továbbá biztonságosan és nyugodtan tárolhat.

A termékekhez

Több megtekintése

Bezárás

Active Air Clean szűrő

A hamisítatlan intenzív ízélményekért

Számos különféle élelmiszert tárolunk a hűtőszekrényben. Némelyikük elég erős illatú lehet, pl. néhány sajtfajta. Az ételeket és a borokat azonban nem csak hűvös vagy megfelelő hőmérsékleten kell tárolni, hanem feltétlenül szagtalan formában is. Az is rendkívül kellemetlen, ha a konyhában a hűtő kinyitása után erős szag érezhető. Ezért fejlesztettük ki a Miele Active AirClean szűrőket a Miele hűtőszekrényekhez és borhűtőkhöz.

A termékekhez

Több megtekintése

Bezárás

    • A műszaki változtatások jogát fenntartjuk. A rendelkezésre bocsátott információk helytállóságáért semmilyen felelősséget nem vállalunk.