• Ingyenes szállítás 30.000 Ft-ot meghaladó tartozékrendelés esetén.

Porzsákos padlóporszívók

A porzsákos padlóporszívóink mindenből a legjobbat kombinálják: kiváló tisztítási teljesítmény, egyedülálló kezelési kényelem és első osztályú Miele minőség. A higiénia is kiváló: a porzsákot pormentesen cserélheti, így teljesen higiénikus.

A Miele porszívók sorozatai

Milyen elvárásai vannak a modellel kapcsolatban?

A Miele padlóporszívói méretükben és kivitelükben eltérnek egymástól, ám egy dolog mégis közös bennük: a hosszú élettartamot garantáló Miele minőség!

A termékekhez

Több megtekintése

Bezárás

A Miele porszívók kezelési koncepciója*

Melyik kezelési koncepciót részesíti előnyben?

A Miele porszívók szívóteljesítménye egyszerűen és kényelmesen állítható, és mindig a padlóburkolathoz igazítható. A padlókefét így mindig könnyű irányítani, és Ön mindig optimális tisztítási eredményre törekedhet.

A termékekhez

Több megtekintése

Bezárás

A speciális Miele porszívó

Mit kell tudnia porszívójának?

A lakásban és az életben előforduló sajátos helyzetekhez egyedi megoldások szükségesek. A Miele a legtökéletesebben kívánja kielégíteni a helyiség higiéniájával kapcsolatos személyes igényeket. Ezért többféle, speciális felszereltséggel rendelkező porszívó modellt szerepeltet a kínálatában.

A termékekhez

Több megtekintése

Bezárás

    • 1.Modellfüggő felszereltség
    • A műszaki változtatások jogát fenntartjuk. A rendelkezésre bocsátott információk helytállóságáért semmilyen felelősséget nem vállalunk.