• Ingyenes szállítás 30.000 Ft-ot meghaladó tartozékrendelés esetén.

Szárítógépek

Ma így megy a szárítás: szárítógép segítségével a ruhákat mindig gyorsan megszáríthatja – függetlenül az időjárástól. Így textíliái finom puhák lesznek, és a Miele segítségével még egy megfelelő illattal is elláthatja, ha szeretné. A Miele szárítógépek tökéletes eredményt biztosítanak, és nem csak időt takarítanak meg: az intelligens technológia minimálisra csökkenti az energiafogyasztást.

EcoDry technológia

Takarékosság, a szárító teljes élettartama alatt

A Miele hőszivattyús szárítógépei világszerte a legmagasabb minőségi és megbízhatósági mércét állítják. Az EcoDry technológiával a szárítógép teljes élettartama alatt spórolhat, mivel a Miele a készülék élettartama alatt alacsony szinten tartja az energiafogyasztást és a szárítási időt.

A termékekhez

Több megtekintése

Bezárás

FragranceDos illatosítórendszer*

Élvezze a harmonikus illatokat!

Frissesség az összes érzékszerv számára: a Mielével a textília nemcsak puha lesz, hanem csodálatos illatú is.

A termékekhez

Több megtekintése

Bezárás

Kiváló kondenzálási hatékonyságú Miele szárítók

Az alacsonyabb páratartalom óvja önt és helyiségeit

A termékekhez

Több megtekintése

Bezárás

Hatékonyság és fenntarthatóság 

Környezetbarát textilápolás

A Mielénél a fenntartható tevékenység és a hatékony termékek fejlesztése a vállalat hagyományaihoz tartozik, már több mint 120 éve. Az alapanyagok tudatos összeválogatásának köszönhetően a Miele készülékek többek között hosszú élettartamukkal és nagyon magas újrafeldolgozhatóságukkal emelkednek ki.

A termékekhez

Több megtekintése

Bezárás

EcoSpeed

Időt nyerhet, és ráadásul a környezetet is kíméli

Az EcoSpeeddel különösen gyorsan, és ugyanakkor környezetkímélő módon száríthatja meg textíliáit a legjobb A+++ energiahatékonysági osztályban.

A termékekhez

Több megtekintése

Bezárás

    • 1.EP 2 431 516 szabadalom
    • A műszaki változtatások jogát fenntartjuk. A rendelkezésre bocsátott információk helytállóságáért semmilyen felelősséget nem vállalunk.