Innovatív őrlőmű a tökéletes ízért

AromaticSystemFresh* új daráló- és forrázó rendszer:
innovatív golyós őrlőművünkkel a kávé új ízélményét élheti át: különleges aromakímélés a kiváló minőségű, kopásálló nemesacélnak köszönhetően. A kávézás zavartalan pillanatairól a különösen halk őrlőmű is gondoskodik. Az egyedülálló ízt egy további fejlesztés teszi lehetővé: az őrlőmű a főzőmű felett helyezkedik el – így nem maradhat kávéőrlemény az őrlőműben a kávéfőző egy korábbi használatából. Ha szabadságról tér haza, azonnal élvezheti a frissen őrölt szemekből készített kávét. Ezzel a továbbfejlesztéssel egy tökéletesen összehangolt rendszert teremtettünk, amely garantálja a kávézás egyedülálló ízélményét.
Mindig kéznél a megfelelő fajtájú kávészem
Az espresso akkor a legízletesebb, ha espresso kávészemekből készül, a Café Crema csak Café Crema kávészemekből az igazi: a CoffeeSelect segítségével mindig kéznél van a kiválasztott kávéspecialitáshoz passzoló kávébab fajta. Akár klasszikusok, akár a kedvenc keverék – a kívánt fajtákat egyszerűen töltse a három elkülönített, 210 g, 180 g és 150 g űrtartalmú tartályba. 

Ha el akar készíteni egy italt, csak manuálisan válassza ki a hozzá megfelelő fajtát. Vagy egyszerűen mentse hosszú távra a kávékspecialitáshoz a hozzárendelt kávétípust – a kávéfőző pedig automatikusan a megfelelő tartályból adagolja a kávét. Az ízek mindig garantáltan csak az adott fajtához tartoznak, mivel az AromaticSystemFresh rendszernek köszönhetően váltás esetén nem marad az előző fajtából a rendszerben. A tökéletes kávéíz így egyszerűen, kényelmesen és megbízhatóan érhető el. És mindig új ízekben: a Miele kávészemek választékát a CoffeeSelect bevezetésével három újabb fajtával bővítettük.
modellfüggő – csak CM 7750 Modelltől függő felszereltségi jellemzők