Több mint 60 tesztgyőzelem* világszerte

Minden zászlócska egy tesztgyőzelem – 2005 óta csak Európában több mint 50 tesztgyőzelmet aratott a Miele a padlóápoló készülékek között. Ehhez jönnek az Európa határain túl, pl. Ausztráliában, Új-Zélandon, Hong Kongban/Kínában és Kanadában aratott tesztgyőzelmek. A Miele minőség a világ minden pontján meggyőzi a szakértőket és a felhasználókat.
Hatékony energiatakarékosság
A nemzetközi teszteken rendkívül sikeres: A Miele EcoLine padlóporszívó. Ezzel az innovatív készülékkel bizonyította a Miele, hogy a jó tisztítási teljesítményhez nem létfontosságú a magas watt-teljesítmény. A Miele EcoLine modellek ötvözik a legjobb takarítási teljesítményt a legmagasabb energiahatékonysággal – így hosszú távon energiát és pénzt takarít meg.
A Miele készülékek kiváló minőségüket nemcsak saját szigorú belső minőségi ellenőrzéseink során bizonyítják. A független terméktesztek is mindig újra kiemelik a Miele készülékek minőségét és megbízhatóságát. Csak a 2005-ös év óta 60 alkalommal lettek a Miele porszívók tesztgyőztesek* az egész világra kiterjedő tesztek során.
A Miele padlóápolási tesztgyőzelmeivel kapcsolatos részletes információk a www.miele.hu/díjak-és- tesztgyőzelmek oldalon találhatók. Modelltől függő felszereltségi jellemzők