Maximális Miele minőség a hosszú élettartamért

A motor tartóstesztje: Igazán kitartó!
Porszívóinktól maximális teljesítményt várunk el az első naptól az utolsóig: Az állandó be- és kikapcsolással járó intenzív tartóstesztek során a Miele motoroknak bizonyítaniuk kell erejüket.
Az ajtófélfa- és küszöbteszt: Igazán masszív!
A való életben egy Miele porszívónak számtalan küszöböt és ütközést kell kibírnia - ebben a tesztben pontosan 16 500-at egymás után. Itt mutatkozik meg igazán a Miele készülékházak és görgők teherbírása.
A kábelfecsévélő tesztje: Igazán megbízható!
A Miele hálózati kábelt több mint 10 000 alkalommal csévéljük le majd ismét fel a tesztpadjainkon. Csak ezután lehetünk elégedettek, illetve egészen biztosak abban, hogy a csévélés az Ön otthonában is hibátlanul fog működni.
A szívótömlő tesztje: Igazán teherbíró!
A Miele szívótömlőket a laborban 120 000 alkalommal megcsavarjuk, összecsomózuk és egy 5 kg-os súllyal megnyújtjuk. Ezek után Miele porszívóját minden gond nélkül húzhatja maga után.
A szívófej tesztje: Igazán strapabíró!
Egy Miele padlószívófejnek 1 000 km-t kell megtennie különböző padlóburkolatokon – ez annyi, mint a Berlin-Párizs távolság. Ennek során több mint 40 000 alkalommal halad át szőnyeggel borított ajtóküszöbön.
A kézi fogantyú tesztje: Igazán merev!
A Miele porszívók kézi fogantyúját 5 kg-os súllyal terheljük és 120 000 alkalommal emeljük fel és engedjük le. A kézi fogantyúnak károsodás nélkül el kell viselnie az állandó emelőerőt.
Egyetlen hétköznap sem lehet olyan kemény, mint a Miele terméktesztje: Mielőtt egy Miele porszívó sorozatgyártásba kerülne, tartósteszteken kell bizonyítania a tesztlaborunkban.
Modelltől függő felszereltségi jellemzők