Mekkora tisztaság szükséges a jó közérzethez?

A megfelelő porzsákot keresi? Mi sem egyszerűbb!
Néha nem egyszerű megtalálni a tökéletes porzsákot az adott porszívóhoz. A Mielénél ez egyszerű: a készülékhez illő eredeti HyClean porzsákot igazán egyszerűen felismerheti a színkódolt kulcs-zár-elvű rögzítésről.
Maximális szintű szívóerő
A finom elosztású szűrőrétegeknek köszönhetően a Miele HyClean porzsák előrehaladott töltöttségnél is átengedi a levegőt. A készülék kijelzi, ha megtelt a porzsák, ill. eltömődött a kimeneti levegőszűrő. Önnek így a csere után ugyanolyan korlátlanul nagy szívóerő, tisztítási teljesítmény és higiénia áll rendelkezésére, mint első nap.
Maximális portalanítás a Mielével
A poratkára allergiásoknak gyárilag HEPA-szűrős porszívót ajánlunk. Egyes HEPA AirClean szűrővel ellátott Miele padlóporszívókat a TÜV Nord is ajánlotta az allergiásoknak. Hiszen a speciális háztömítésük révén nemcsak a kimeneti levegőszűrő, hanem a teljes készülék is megfelel a TÜV Nord évente felülvizsgált követelményeinek. A megszűrt kifújt levegő a helyiség normál levegőjénél tisztább. Ezenkívül a baktériumok, allergének és penészspórák a porzsákban maradnak.
HyClean 3D Efficiency
A SoftStructure felület kis légellenállása miatt az új porzsákok maximális hatékonysággal működnek alacsony teljesítményfokozatú porszívózásnál is. Ezzel energiát takaríthat meg a porszívózásnál, miközben nem kell lemondania a megszokott magas tisztítási teljesítményről.
Pormentes, higiénikus porzsákcsere
A porszívó kinyitásakor az eredeti Miele HyClean porzsák nyílása automatikusan bezárul, és tartósan és megbízhatóan felfogja a felszívott port. Ezenkívül az alapanyag megakadályozza a zsák kiszakadását még éles tárgyak, pl. szilánkok felszívása esetén is. Így az egyszer már felszívott (finom) por nem kerülhet újra ki.
Mesteri kidolgozás
A Mielénél öt különböző levegőszűrő közül választhat: AirClean szűrő: hatékony szűrőhatás a mindennapi igényekhez. 99,9%-os teljes porvisszatartás* HyClean porzsákkal és motorszűrővel. AirClean Plus szűrő: hatékony szűrés a helyiség különösen tiszta levegőjéért. Active AirClean szűrő: jelentősen csökkenti a kellemetlen szagokat* – ideális háziállattartók számára. HEPA AirClean szűrő: még a finom port és az allergéneket is kiszűri – ideális azok számára, akik érzékenyek a háziporra. 99,999% teljes porvisszatartó képesség*, valamint HEPA* 13. Silence AirClean szűrő: zajcsökkentő szűrő a különösen csendes porszívózáshoz.
az EN 60312-1 szerintModellfüggő felszereltség Modelltől függő felszereltségi jellemzők