Milyen fajta készüléket szeretne?

Különféle kivitelű Miele porszívók
A Miele különböző kivitelben kínál Önnek padlóápoló készülékeket. Íme, egy gyors áttekintés. Az Ön számára megfelelő típus a helyiségek adottságaitól és az Ön személyes elképzeléseitől függ.
Padlóporszívó porzsákkal és porzsák nélkül
A padlóporszívók klasszikus szánkó alakkal rendelkeznek, és könnyen guruló görgőiknek köszönhetően mindenhová könnyedén követik Önt a helyiségben. A készülék tömegét szinte teljes egészében a padló veszi fel, így Ön nagyobb felületeket is kényelmesen felporszívózhat.
Kézi porszívó: Könnyű és jól irányítható
Kompakt kialakításuknak köszönhetően ezek a készülékek ideálisak a sűrűn bútorozott padlókhoz. A Miele kézi porszívókat könnyű kézben tartani, és tárolásukhoz kis hely is elegendő. Porszívózáskor a teljes készüléket maga előtt tolja. 
Vezeték nélküli porszívók 
A vezeték nélküli porszívók gyorsan aktiválhatók. Függetlenek a csatlakozóaljzatoktól, ezért maximálisan rugalmasak. A csereakkumulátornak köszönhetően nagy felületeket is képesek megszakítás nélkül megtisztítani.
Robotporszívó: Precizitás, hatékonyság, alaposság
Az akkus meghajtású robotporszívók teljesen önállóan dolgoznak – még akkor is, ha senki sincs otthon. A Miele robotporszívó beépített kamerák és érzékelők segítségével felismeri a helyiséget és minden akadályt. A szisztematikus navigációnak köszönhetően alaposan és hatékonyan dolgozik, még a bútorok alatt is.
Modelltől függő felszereltségi jellemzők