A legjobb folyékonymosószer-adagolórendszer

A legjobb folyékonymosószer-adagolórendszer
A Miele forradalmasította a textilápolást: a Miele 2 fázisú rendszere alaposabban és tisztábbra mos, mint a hagyományos folyékony mosószerek, amelyek nem tartalmaznak fehérítőszert, mivel az tönkretenné a többi összetevőt. A Miele UltraPhase 1 és 2 külön tárolása és adagolása révén lehetőség nyílik a fehérítőszer használatára a TwinDos® rendszerben.
Az UltraPhase 1 mosószerben lévő hatóanyagok és enzimek oldják a szennyeződést, és eltávolítják az olyan foltokat, mint az olaj, a zsír, a fehérjék és a keményítő. Az UltraPhase 2 mosószerrel a fehérítőszer az optimális időpontban kerül a mosási folyamatba, és még az olyan makacs foltokat is eltávolítja, mint pl. a kávé, a tea, a gyümölcslé vagy a vörösbor.Ennek az adagolási elvnek a következő nagy előnye van: most először nemcsak a színes, hanem a fehér ruhákat is tökéletesen kimoshatja folyékony mosószerrel.
A TwinDos® automatikus adagolása nemcsak praktikus, hanem tökéletes tisztaságot is garantál: az UltraPhase 1 és 2 révén készüléke ideális folyékonymosószer-rendszerré válik.A maximális tisztítóhatáshoz a TwinDos® a mindenkor optimális időpontban adagolja a mosási folyamathoz az UltraPhase 1 és 2 mosószert. Ezenkívül a TwinDos® annyira precízen adagol, hogy ön a kézi adagoláshoz képest akár 30%-os mosószer-megtakarítást is elérhet.
Ellenőrzött minőség
A Hohenstein Institut az automatikus 2-fázisú adagolórendszer tulajdonságait az UltraPhase 1 és UltraPhase 2 Miele-mosószerekkel kapcsolatban vizsgálta. A kiváló mosóhatást a folteltávolítás, fehérség, kifakulás, adagolási pontosság tekintetében igazolták.
Modelltől függő felszereltségi jellemzők