Mosógépe tökéletes kiegészítője

Miele mosószerek

Optimális mosási eredmény, textíliáinak egyidejű kímélése mellett – exkluzív mosószereinket kifejezetten az ön Miele mosógépéhez terveztük. Egyedülálló minőséget és teljesítményt nyújtanak, és a legkülönfélébb alkalmazáshoz fejlesztették ki őket.

Miele mosószerek: az ön igényeire szabva

Por állagú és folyékony mosószereink minden igényt kielégítenek. Nálunk megtalálja a megfelelő terméket a színes, finom, érzékeny textíliákhoz, fehér vagy sötét ruhákhoz. Nem számít, hogy milyen hőmérsékleten és hányszor mos hetente: a Miele mosószerekben megbízhat.

A ragyogó színekért: Miele UltraColor

Az erőteljes UltraColor formulának köszönhetően nem kell többé elő- és utókezelnie textíliáit. Az akár nyolc nagy teljesítményű enzimnek köszönhetően a mosószer még a legmakacsabb foltokkal is könnyedén felveszi a harcot, és alacsony mosási hőmérsékleten is a legjobb eredményt biztosítja. Ugyanakkor a ColorProtect-nek köszönhetően a tartós és élénk színek garantáltak. Tudjon meg többet a különböző mosószereinkről most:

UltraColor Aqua mosószeres flakon

UltraColor Aqua

Az UltraColor Aqua még alacsony hőmérsékleten is könnyedén eltávolítja a foltokat a sötét és színes textíliákról. Hét enzim biztosítja a végső tisztaságot, a ColorProtect pedig a hosszan tartó színintenzitást. Aqua illatanyagunk frissességet kölcsönöz a textíliáknak.

Vásárlás most
UltraColor Refresh Elixir folyékony mosószeres flakon

UltraColor 125 Edition

Limitált kiadás a Miele 125. évfordulója alkalmából. Élje át a luxus illatélményt, amelyet a prémium összetevők ihlettek.

Vásárlás most


 

A ragyogóan fehér textíliákért: UltraWhite

Tapasztalja meg formulánk erejét aktív oxigénnel a ragyogóan fehér textíliákért. Ez a por állagú speciális mosószer alaposan és higiénikusan tisztítja fehér textíliáit. Így fehér textíliái a legszebb oldalukról mutatkoznak meg.

Mosószer különleges textíliákhoz

Kényes textíliákhoz: WoolCare

Ápolja érzékeny gyapjú-, selyem- és kasmírruháit a WoolCare mosószerrel. Búzafehérjékből készült, kíméletes ápolást biztosít a textíliák számára, mivel a mosási folyamat során puha habszőnyeggel borítja be a textíliákat.

Tökéletes a sport- és funkcionális ruházathoz: Sport mosószer

A Miele Sport mosószer semlegesítő hatóanyagával megszünteti a kellemetlen szagokat és gondoskodik a frissességről minden mosás után. Mosószerünk védi a szálakat, és biztosítja, hogy sportruházata megőrizze funkcióját.

A kellemesen puha ruhákért és a friss Aqua-illatért: UltraSoft

Innovatív öblítőszerünkkel a vasalás gyerekjáték. A speciális formula megakadályozza az elektrosztatikus feltöltődést a mosógépekben és szárítógépekben, és így minimálisra csökkenti a gyűrődést. Élvezze a pihe-puha ruhákat és a friss és hosszan tartó Aqua illatot.

A tökéletes mosószer az ön igényeihez és kívánságaihoz, Miele mosógépére szabva.

WA CDC 0603 L
DownCare kapszulák
6 db-os speciális mosószer-csomag tollal töltött textíliákhoz. EasyOpen.
Raktáron
  • Az ár az áfát tartalmazza, forintban értendő. A szállítási költség a Szállítási Feltételek szerint kerül felszámításra.
  • A műszaki változtatások jogát fenntartjuk; nem vállalunk felelősséget a megadott információk pontosságáért.

Fedezze fel további Miele mosószereinket is

A túl- vagy aluladagolás elkerülése érdekében adagolja pontosan a mosószert a kapszuláinkkal.

Mosószerkapszulák