Díjak és tesztgyőzelmek

Tesztgyőzelmek

A minőség sikertörténete: a Miele tesztgyőzelmei

Hogy a Miele a legjobb választás, azt az áruteszteléssel foglalkozó német Warentest Alapítvány tesztjein elért győzelmek is bizonyítják. És ennek megvan az oka: A Miele háztartási és beépíthető készülékeinek számos teszten kell megfelelniük ahhoz, hogy bevezethessék őket a piacra.

Bővebb információ

Formatervezési díjak

Cégünk elismerését méltóképp tükrözi a különböző design díjak elnyerése. Ezen díjakat többek között az innovatív márkaértékkel, a külső megjelenéssel és a minőséggel érdemeltük ki.
Ezek teszik cégünket láthatóvá és megfoghatóvá, irányt mutatnak és magyarázatot adnak termékeinkhez. Számos design díj a bizonyíték arra, hogy a Miele milyen sikeresen ötvözi a tökéletes külső megjelenést és a minőségi tudást, megfelelve minden ügyfelünk elvárásának. 

Bővebb információ

A Miele díjai

A Miele minden vállalati tevékenysége a folyamatos továbbfejlesztésen és fejlődésen alapul. Hogy a Miele ezzel jó stratégiát választott, azt számos díj és kitüntetés támasztja alá, amelyek közül többet is éveken át újra és újra a Mielének ítélnek oda. E díjakat az ellenőrizhető és követhető értékek vagy a technikai innováció alapján ítélik meg.

Bővebb információ