Miele Bemutatóterem

 

Nyitvatartás
H-P: 9:00 - 18:00
Szo: 10:00 - 14:00
V: Zárva


Miele Kft.
1022 Budapest,
Alsó Törökvész út 2.

Háztartási készülékek
Telefon: 06 1 880 6400
E-mail: bemutatoterem@miele.hu


Ipari-klinikai készülékek
Telefon: 06 1 880 6460
E-mail: professional@miele.hu

Részletek

Sétáljon Bemutatótermünkben otthona kényelméből!

Virtuális sétát teszek

 

Kedves Ügyfeleink!


A járványügyi helyzet, sajnos a bemutatótermi szolgáltatásainkra is hatást gyakorolt. Bemutatótermünk vonatkozásában a személyes-, telefonos ügyintézés esetében megnövekedett várakozási időre lehet számítani. Jelenleg korlátozott számban tudjuk a helyszínen fogadni ügyfeleinket, így konyhaösszeállítás esetén, a gördülékeny ügymenet  és kollégáink megfelelő rendelkezésre állása érdekében, kérjük foglaljanak időpontot. Az újonnan létrehozott online időpontfoglalási felületetünk rendelkezésükre áll, mellyel megkönnyíthetjük az esetleges konzultációk lebonyolítását. Az időpont kijelölésekor, kérjük jelezzék hány fővel érkeznek, egyúttal kérjük ügyfeleinket, hogy minden esetben törekedjenek a létszám alacsonyan tartására. 

 

Online időpontfoglalás
 

Bemutatótermünk a jelenlegi szabályozásnak megfelelően normál nyitva tartás szerint üzemel, azonban a maszk viselése és a higiéniai előírások betartása továbbra is kötelező.
 
Számunkra ügyfeleink és kollégáink egészsége a legfontosabb, ezért minden biztonsági és higiéniai intézkedést betartva végezzük munkánkat. Mindent megteszünk azért, hogy a tőlünk megszokott magas színvonalú terméktanácsadást és szervizszolgáltatást nyújtsuk, ugyanakkor kérjük szíves együttműködésüket és türelmüket!

 

Megértésüket köszönjük!
Miele Bemutatóterem csapata

Helyszínek:

Bemutatóterem

Miele Bemutatóterem Részletek

Aktívkonyha

Miele Aktívkonyha Részletek

Miele a világban

Miele Standorte weltweit
A Miele nem csak Németországban, hanem Európa és a világ minden táján is jelen van! Keressen fel minket! www.miele.com