Feliratkozás Miele hírlevélre

Legyen az elsők között, akik értesülnek hamarosan induló ajánlatainkról! Hírleveleinkben termékhíreinkről, egyéb promócióinkról és eseményeinkről is rendszeresen küldünk tájékoztatást.

Hírlevél feliratkozás

Rendezvények

Miele Főzőiskola

A Miele Főzőiskola egy olyan elképzelés, amely a minőségen alapszik. A Miele csúcsminőségű konyhatechnológiájának és a legjobb minőségű alapanyagoknak köszönhetően egy olyan gasztronómiai kiránduláson vehetünk részt, amit a legjobb éttermek nyújtanak. Hiszen a jó étel alapja a minőségi alapanyag és a megbízható konyhatechnológia, amelyet megvalósíthatnak a Miele Főzőiskola tagjai is velünk együtt nap, mint nap rendezvényeinken.

Tovább a Miele Főzőiskola rendezvényeire

Miele Főzőiskola rendezvények

A sütés-főzés közösségi élménye itt hatalmába keríti, számunka fontos a jó hangulat és emellett a felejthetetlen ízek is folyamatosan visszacsábítanak!

Tovább az eseményekhez
Rezepte Adobe Stock

Receptek

Hogyan készítsük egy jó steaket? Szilvás ételt enne? Az édes vagy inkább a fűszeres ételeket kedveli? Valami egyszerűre vagy inkább kiadósra éhezik? Több mint 1000 recept közül válogathat, amelyekkel a siker garantált.

Tovább
Kontakt

Kapcsolat

Kerüljön közelebb a Mieléhez! Hívjon minket, vagy küldjön e-mailt, ha kérdése vagy kérése van. Azért vagyunk, hogy segítsünk.

Tovább...